Reebok Mudrace ile Adrenalin Yükseliyor!

4 km’lik benzersiz bir engelli koşu parkuru ve onu tamamlayan sağlıklı yaşam alanlarında yepyeni bir deneyime hazır mısınız? Heyecan ve eğlence yüklü bir parkuru takip eden, hem katılımcının hem misafirlerinin gün boyunca zaman geçirebileceği cezbedici bu festival alanı Reebok enerjisiyle yükseliyor!

Parkur, ismine yaraşacak şekilde birbirinden çamurlu engellerle donatılır. Çamur engellerinin yanında parkurda bir düzine fiziksel engel ve fitness engeli yer alır. Parkurlar ve festival alanı en az yetişkinler kadar minik maceracıları da hedef alacak şekilde birbirinden renkli parkur ve uygulamalarla tasarlanır.

Sene içerisinde 2 sefer yapılacak bir engel koşusu festivali olan Reebok Mudrace’da, yetişkin ve çocuklar için hazırlanan iki ayrı parkura, gün içinde 4 seansta koşucular alınıyor. Hedef, günlerce hayali ile yatılıp kalkılan Çamur Havuzları ve 20 den fazla engeli başarı ile ve tabii en önemlisi eğlenerek bir bir aşmaktır.
 

Çocuklar için kurulacak özel alanlarda gün boyunca tişört boyoma atölyesi, uçurtma yapım atölyesi, origami atölyesi, lego atölyesi ve stencıl boyama atölyesi mevcut. Söyleşi alanında ise gün boyu sürecek 20 dakikalık konuşmalarda  antrenman türleri, sporcu beslenmesi, sosyal medya ve spor gibi birçok kategorilerden bahsedilecek.

Eylül’de Milyon Beach Sarıyer’de gerçekleşecek olan Reeook Mudrace‘ı keşfetmeye hazır mısın? Tıklayın!

İlgili Makaleler