ŞEHRİN YENİ ELEKTRONİK MÜZİK MARKASI RX, ROXY’DE!

24 yıl boyunca yerli ve yabancı, irili ufaklı birçok canlı grubun ve DJ’in sahne aldığı mekan 25. yılında köklü bir değişimle kapılarını elektronik müzik tutkunları için açıyor. ROXY çatısı altında yaratılan RX, underground kültürle harmanlanarak iç mekan tasarımını yeniledi. En iyi kulüp ses sitemi Funktion One ve tüm detayları titizlikle planlanan konuk odaklı hizmetleriyle kapılarını açtı. RX, iki VIP alanı, dans pisti ve iki barıyla İstanbul gecelerine hazır. 

Lokal ve global elektronik müzik sahnesinin başarılı DJ’lerinin etkileyici performaslarıyla müzikseverlere unutulmaz bir yıl yaşatmak üzere yenilenen ROXY, yeni elektronik markası RX ile gece hayatına hızlı bir başlangıç yapıyor. 

Ocak ayı gerçekleşecek performanslardan bazıları;

5 Ocak: Stefan Nicu, sahne adıyla Sublee, Romanya Minimal/Microhouse sahnesinin son zamanlarda en çok parlayan yeteneklerinden. Solo projelerinin yanında Romanya sahnesinin diğer güçlü isimleri olan Mihai Popescu, Stedi, Cristi Cons ile çıkardığı ep’lerle de başarıyı yakalayan ve Picnic Fonic, Holiday Mood, Drums gibi büyük festival ve ikonik mekanlarda dinleyicileri etkisi altında bırakan Sublee, 5 Ocak’ta Fake Society desteği ile RX Istanbul’da.
 
18 Ocak: Elektronik müzigin İskandinav coğrafyasının starlarından biri olan Jeremy Olander, progressive house ve techno arasında gidip gelen soundu ile kurguladığı Vivrant Show’ları ile dünyanın neredeyse her yerinde sahne alan bir sanatçı. Bedrock ve Suara gibi plak şirketlerinden çıkardığı parçalarla da hayran kitlesini hem ülkemizde hem de global arenada bir hayli arttıran Olander, 18 Ocak Cuma gecesi RX kabinine geçecek isim.

25 Ocak: 2016’da Innervisions etiketinden yayınladığı ‘X’ parçasıyla hayli sükse yapan Los Angeles’lı yetenek Chris Barratt a.k.a. Eagles & Butterflies, elektronik müzik dünyasının prestijli isimleri Dixon ve Âme tarafından da destekleniyor. Prodüksiyonlarında downtempo, techno ve house müzikten yararlanan Eagles & Butterflies, 25 Ocak Cuma gecesi, Big Burn Istanbul sunumuyla RX Istanbul’da.

İlgili Makaleler