Sephora Bu Bahar Da Yeniliklerle Dolu

  Anastasia Beverly Hills’in aydınlatıcı paletiyle, yazın ışıltısı cildinize yansıyor. Yüz ve vücut için uygulanabilen bronzlaştırıcı pudra ile tüm yıl bronzluğunuzu korurken, krem ve toz kontür kitiyle makyajınızı boyutlandırabilirsiniz. 

  Türkiye’de sadece Sephora mağazaları ve sephora.com.tr’de yer alan Anastasia Beverly Hills’in her biri birbirinden çekici koleksiyonuyla tanışın!

Uzun süreli kalıcı, yoğun ve mat renkte olan ikonik ruj Cream Lip Stain, yepyeni renkleriyle koleksiyonda yerini alıyor. 

İnce ve hassas fırçalı şişesindeki bu jel krem sayesinde uğraşmadan şekil verilen ve belirginleştirilen kaşlarla, tüm gün harika kaşlara sahip oluyoruz!
Renk Seçenekleri: 1. Light ; 2. Medium ; 3. Dark

Tazelik veren rahatlatıcı lavanta ve yumuşaklık sağlayan onarıcı badem: İşte ayaklar bu maskelere emanet edilir.

 Burnunuzdaki siyah noktalardan kurtulmak mı istiyorsunuz ? Bu karbon fiber yeni patch burnun ucuna yerleştirilir. 10 dakikada gözeneklerin temizlenmesine ve cildin arınmasına yardımcı olur.

  Macadamia fındığı cildinizin beslenmesine ve rahatlamasına yardımcı olurken; aloe vera nem desteği verir. 15 dakikada etkisini gösteren bu iki maskenin kağıt filmi dilinden tutulup çekilir ve maskenin etki etmesi beklenir.

  İçindekiler: Kolayca eriyen bir duş jeli, tazeleyici ve nem veren vücut sütü, hindistan cevizi özlü bir makyaj temizleyici suyu ve hindistan cevizi özlü bir yüz maskesi.

Bu sezon Anastasia Beverly Hills, dudak bazı, parlatıcısı ve rujları dudaklarınızın görünümünü yeniden yaratacak.

İlgili Makaleler