Görkemli ve Hacimli: En İyi 7 Kaş ve Kirpik Bakım Ürünü

İçeriğindeki ceramid ve hyalüronik asitle göz çevresindeki yaşlanma belirtilerine savaş açan bu ürün, doğal bitki şekeriyle de makyajdan zarar gören kirpiklerinize bakım yapıyor ve besliyor.

  • İçeriğinde bulunan sodyum hylauronat, bio-teknik peptitler, B vitamini olan biyotin ile kaş ve kirpiklerinizi yeniliyor. 

Gündüz kirpik bazı, akşam besleyici olarak kullanabileceğiniz bu ürün; kirpiklerinize hacim vermenin yanında uzamasına da yardımcı oluyor. 

İçeriğindeki at kestanesi extresi kıl diplerinin güçlenmesini sağlarken, F vitamini kaş ve kirpiklerin büyümesini hızlandırıyor. 

Incia kaş ve kirpik güçlendirici serum, vücudunuzun doğal florası ile uyumludur. Hint, argan, susam ve diğer yağların besleyici özelliği kaş ve kirpikleri besler, canlandırır, dökülmeye karşı koruma sağlar. 

Kirpik bakımı deyince akla gelen ilk ürünlerden olan Mavala Double-Lash, hacimli ve yoğun kirpiklerin ilk tercihlerinden.

İnce, zayıf ve kısa kirpiklere ihtiyacı olan desteği veren Shisedido Full Lash Volume Serum, aynı zamanda kaşlarda da etkili.

İlgili Makaleler