Spa İçin En İyi Adres: Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla

ElysiaSpa’da Zengin Hizmet Yelpazesi
Otelin baştacı ElysiaSpa misafirlerine zengin bir hizmet yelpazesi sunuyor. İstanbul’un en büyük ve en kapsamlı Spa Merkezi olan Elysia Spa’da; bir açık ve iki kapalı havuz, zen bahçesi, bamboo bahçesi jakuzileri, bakım odaları, Fin saunası dahil üç sauna, 2 Türk hamamı, aroma buhar odası, sıcak banyo (tepidarium), kuru terleme odası (laconium), sıcak küvet banyoları, özellikli duşlar, özel havuzlu dubleks süitler, eğlenceli macera tüneli ve spor Merkezi yer alıyor.
 
Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’nın sunduğu geniş spa menüsünde Aufguss seansları da bulunuyor. Misafirler Aufguss ritüeli ile gün içerisinde yorulan bedenlerini 15 dakikada yenileyebiliyor. Sauna ve buhar odalarında ısınan havayı aşağıya indirerek, buz ve mentol eşliğinde vücudu toksinlerden arındıran bu uygulama Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’nın bir başka ayrıcalığı olarak öne çıkıyor.
 
Özel Tasarlanmış 254 Oda ve Suit
Misafirler dilediklerinde, en gelişmiş ekipmanların yer aldığı spor salonunda egzersiz yapabiliyor, aromatik bakım masajları ile dinlenebiliyor ve leziz detoks içecekleri ile bakımlarını tamamlayabiliyor. Konaklama için özel tasarlanan 254 oda ve suite konuklara yüksek hızlı internet erişimi, lüks banyolar ve 42 inç LCD televizyon gibi özellikler sunuluyor. Büyük suitler ise teras, sauna, hamam, ücretsiz filmler, Nespresso kahve makinesi, bornoz ve terlik gibi ilave lükslerle daha fazla seçenek içeriyor.

Günün Her Saatine Özel Hizmet Sunan Restoran ve Barlar
Sağlıklı menüsünün, farklı zevklere hitap eden restoranlar ve barlarla desteklendiği Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’da heyecan verici yeme ve içme deneyimi de misafirleri bekliyor. Casa Grill, akşam yemeklerinde Akdeniz mutfağından lezzetler servis ederken, gün boyu açık olan Turca Restaurant kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfaklarından menülerle seçenekleri artırıyor. Blu Breeze Bar & Lounge ise öğleden once açılıp gecenin geç saatlerine kadar misafirlerine kahve, küçük atıştırmalıklar ve öğleden sonra çayı servis ederek güne zinde bir başlangıç yapmak veya dinlendirici bir nokta koymak için buluşma noktası haline geliyor. Aqua Pool Bar, rahatlatan atmosferi, dost canlısı servis ve seçkin kokteyl menüsüyle yaz boyunca açık havuzun çevresinde ve güzel bahçesinde hizmet veriyor.
 
Toplantı ve Etkinlikler İçin Hem İşlevsel Hem Keyifli Mekanlar
Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’da yoğun bir haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler kadar işkolikler için de seçenekler mevcut. Her türlü ihtiyacı karşılayacak şık ve çok amaçlı toplantı mekanları arasında her ikisi de 560 metrekarelik bir balo salonu ve konferans salonu ile büyüklükleri 30 ile 250 metrekare arasında değişen dokuz çok işlevli salon yer alıyor. Geniş bir fuayesi de bulunan Konferans salonu, büyük toplantılar ve geniş katılımcı kitlesi olan etkinlikler için ideal bir ortam oluşturuyor. Yüksek tavanlı, ferah ve aydınlık Balo Salonu ise sergi, road show, ürün ve araç lansmanları gibi etkinliklerde de kullanılabiliyor. Toplantı ve etkinlik ekibi, planlamadan başlayıp etkinliğin bitimine kadar her adımda konuklara eşlik ederken, en ileri teknolojili görsel-işitsel donanımlar etkinlikleri destekliyor. Teknik bir asistan da her türlü soruya anında cevap vermeye Hazır bulunuyor.

İlgili Makaleler