Stil Sahibi Kadınların Uyguladığı 8 Basit Kural

Stil sahibi kadınların her zaman bağlı kaldığı genel kurallar..

Günlük hayatınızda konuşmadan sadece vücut dilinizle bile etrafınızdaki insanlarla iletişim kurarsınız. Giydiğiniz giysiler size sadece estetik bir görünüm katmaz aynı zamanda insanlara sizin hakkınızda birçok şey söylerler. Bu yüzden düşünerek giyinmelisiniz.

Mango, 179,99 TL, mango.com.

Özel efektlere sahip olan Jean’ler ve hayatınız boyunca giyebileceğiniz kaliteli Jean’ler verdiğiniz paraya değerler. Aldığınız trend parçalar sizi bir sezon boyunca mutlu ederler ancak kailteli jeanler her zaman dolabınızda olacaklar.

Current/Elliott, 280 Euro, net-a-porter.com.

Kıyafetleriniz insanlarla iletişim kurduğu gibi aynı zamanda günlük yaptığınız aktivitelerden de etkilenir. İşe gittiğiniz kıyafet ve partiye gittiğiniz kıyafet genelde farklıdır. Bunun nedeni kıyafetinizi katıldığınız etkinliklere ve yerlere göre belli bir durumda kullanmanızdır.

Zara, 129,95 TL, zara.com.

Sevdiğiniz trendlerden sizi vazgeçirdiğimizi sanmayın! Ancak arkadaşınızın düğününe parmak arası terlikle gitmek gibi uygun olmayan seçimler yapmamalısınız. Trendleri resmi olmayan zamanlarda denemek her zaman için daha güvenli bir seçim olacaktır.

H&M, 269 TL, hm.com.

Bu değindiğimiz tüm maddelerin üzerinde bahsedeceğimiz kişisel stilinizin olması çok önemlidir. Her zaman Skinny Jean’ler yerine Boyfriend modelleri tercih etmek kişisel bir imzadır mesela. Siz de kendi kişisel stilinizi tanımlayan bir şey bulun ve değiştirmek isteyene kadar buna bağlı kalın.

Twist, 259 TL, twist.com.tr.

Bir kemer kullanmak, tişörtünüzü pantolonunun içine yerleştirmek ve taktığınız şık küpeler görünümünüzü baştan aşağı değiştirebilir. Dolabınızdaki kıyafetlerle de bu değişimi yakalamanız mümkün. Pantolonunuzun paçalarını kıvırarak gömleğinizin manşetlerini katlayarak da stil sahibi bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Massimo Dutti, 89 TL, massimodutti.com.

Giydikleriniz kendinizi temsil ettiği gibi çevrenizi de temsil etmeli, sizin çok sevdiğiniz rengarenk mini bir eteği toplantıda giymeniz çok uygun olmayabilir. Giyineceğiniz zaman hem kendi isteklerinizi hem de bulunduğunuz durumu gözden geçirmelisiniz.

Machka, 995 TL, machka.com.tr.

Giydiğiniz en pahalı, en trend kıyafet bile üzerinize tam oturmadığı zaman şık bir görünüm elde edemezsiniz ve tüm çabanız ve paranız çöpe gitmiş olur. Kadınların yaptığı en büyük hata; şu anda sahip oldukları vücudu kabul edemedikleri için üzerlerine uymayan kıyafetler almalarıdır. Sahip olduğunuz vücut ölçülerinize göre üzerinize en iyi oturan giysiyi seçerseniz çok daha güzel görünürsünüz. Özgüven en iyi aksesuardır.

İpekyol, 559 TL, ipekyol.com.tr.

İlgili Makaleler