Destek Ekip: En İyi 10 Vücut Nemlendiricisi

Unisex vücut kremi seti, cildi anında nemlendiriyor ve uzun süreli ışıltı kazandırıyor.

Tom Ford Shimmering vücut yağı ile güneşin ışıltılı etkisini duyulara hitap eden muhteşem kokusuyla uzun süre teninizde hissetmeye hazır olun. Hafif ve ipeksi dokusuyla cildiniz altın ve platin ışıltılara sahip olacak!

Nars Monoi Body Glow II vücut yağı, cilde doğal bir parlaklık kazandıran zengin çikolata ışıltıları eklenmesi ile beraber cildi yatıştırıyor ve nemlendiriyor. Hafif ve saf yağ, cilt tarafından anında emiliyor.

Miss Dior parfümlü vücut kremi; cildinizde adeta eriyerek rahatlık ve yumuşaklık sağlıyor, gül yağı ile zenginleştirilmiş taze ve kremsi doku su cildinizi beslerken aynı zamanda nemlendiriyor. Arkasında yağlı gözüken bir tabaka da bırakmıyor!

J’adore vücut kremi, içeriğinde bulunan pamuk ve hercai çiçeği özü ile cildi gün boyu besliyor ve nemlendiriyor.

Joy’un eşsiz kokusuyla zenginleştirilmiş, vücudunuzu günden güne nemlendiren ve besleyen vücut sütünü bedeninizle buluşturun.

Duş sonrası kullanıma uygun vücut kremi, portakal, limon, susam yağı ve gül özü içeriyor.

Nem kaybı yaşamış ciltler için yumuşatıcı ve yatıştırıcı etki. Cildin dokusunu gözle görülür şekilde iyileştiriyor. Özellikle nem kaybından doğan ince çizgiler, donuk ve cansız ten, sıklıkla hissedilen sıkılık için öneriliyor!

İçeriğindeki enerji verici ve antioksidan argan yağı, onarıcı tatlı badem yağı ve ışıltı katan kayısı çekirdeği yağı sayesinde cildiniz ihtiyacı olan neme ve ışıltıya kavuşuyor.

Vücut lekelerini açıcı özelliğe sahip, renk tonu düzenleyici bir vücut nemlendiricisi.

İlgili Makaleler