Ünlülerin Anti-Aging Sırları

Olivia Wilde temizleme yağı ve cilt temizleyiciyi birlikte kullanıyor, buna ek olarak haftada birkaç kere C vitamini takviyesi de uyguluyor.

Retinol içeren serum kullanıyor ve bu ürünü ne zaman kullansa cildinin güzel göründüğü hakkında iltifatlar alıyor.

Halle Berry’e göre cildinin nemli olması, cildin daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlıyor. Kuru görünen cildin kendisi için en iyisi olmadığını söyleyen Berry, makyaj yapmadan önce cildini gül suyu spreyi ile ıslatıyor ve daha sonra yıkıyor. Bu uygulama, makyaj yaptıktan sonra mat bir görünüm oluşturmak yerine canlı ve parlak ve genç bir görünüm oluşmasına neden oluyor.

Jones’un sırrı organik içeriklere sahip yeniden şekillendirici vücut kremi kullanmak. Yüz dahil vücudunun her yerinde kullandığı bu krem cildi sıkılaştırıyor.

Jennifer Aniston’ın genç görünmesinin sırrı; sağlıklı mikro akım karışımı uygulamalar. Bu uygulamalar cildinize egzersiz yaptırıyor ve lazer ile cildiniz yenileniyor. Bu uygulamaları yaptırdıktan sonra cildiniz kızarmıyor ve yara olmuyor. Makyajını elleri ile yapan Aniston, güneş koruyucu kullanmayı asla ihmal etmiyor.

Jessica Alba annesini dinleyerek her zaman güneş kremi uyguluyor ve güzellik ürünlerine yatırım yapıyor. Kıyafeti uygun fiyata alsa bile güzellik ürünlerinde iyi ürünler almaya çalışan Alba “Cildine iyi bak çünkü sahip olduğun tek şey o.” diyor.

Julianne Moore yüz yağı ve gündüz kremini karıştırıyor. Bu karışım cildinin korunmasını ve nemlenmesini sağlıyor. Karışımını uyguladıktan sonra bir kat daha nemlendirici kullanan Moore cildinin hiç yağlanmadığını açıkladı.

Serum kullanan Linda, serumun cildine gerçekten iyi geldiğini açıkladı.

Penelope Cruz’a göre en iyi güzellik önerisi annesinin de sürekli tekrar ettiği gibi sağlıklı besinler tüketmek ve kaliteli bir uyku.

Salma Hayek’in mükemmel bir cilt için sırrı hiçbir zaman yatağa, makyajını temizlemeden gitmemesi. “Hasta da olsam yorgun da olsam, yüzümü yıkamadan asla yatağa gitmem.” diyor Salma Hayek.

Yatağa yüzünü temizlemeden girmeyen bir diğer isim de Sarah Jessica Parker. Yüzünü temizlemek, cildini nemlendirmek ve dudak koruyucusu sürmek, Jessica Parker’ın genç görünmesinin sırrı.

12 ünlü, InStyle’a genç görünümlerinin sırlarını anlattı..

İlgili Makaleler