Ünlülerin Havalimanı Stillerinden Çantalar

Seyahate çıkarken yanınıza ne alacağınızı seçmek hiç kolay değildir. Yanınıza büyük bir bavul alsanız bile uçaktayken nelere ihtiyacınız olacağını bilemeyebilirsiniz. Ünlülerin seçtiği, kıyafetleriyle uyumlu çantalara göz atalım… 

MCM tote çantası dışında herşeyi oldukça sıradan olan Taraji. Çantayı kıyafetleri ile mükemmel kombinlemiş.

Chanel gibi klasik bir çanta taşıdığınız zaman ne giydiğinizin hiç bir önemi olmuyor. Kapitone çantaları farklı tarzdaki parçalarınızla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Çapraz askılı çanta seyahat sırasında ellerinizi özgürce kullanabilmeniz için mükemmel bir seçimdir. Kate Bosworth’un seçimi Miu Miu çanta küçük görünse de düşündüğünüzden daha fazla eşya sığdırabilirsiniz.

Sofistiki bir havalimanı stiline sahip olan Amal’ın tercihi nude tonlarındaki Michael Kors Bancroft modeli çanta. Bu çanta dizüstü bilgisayar taşımak için de çok uygun.

Reese Witherspoon’un kişiselleştirilmiş Parker Thatch çantasının üzerinde Reese Witherspoon’un baş harfleri yer alıyor.

Sırt çantası asla yanlış bir seçim olamaz! Lorde’nin seçtiği Gucci torba çanta tasarım olarak diğerleri kadar büyük görünmüyor.

Bu geçmiş sezon rugan Balenciaga çanta asla eski görünmüyor. Parlayarak sizin stilinizi yukarı taşıyor ve büyük olması çantanın içinde şal ve topuklu sığdırabilmenize imkan veriyor.

Jessica Simpson nasıl şık görüneceğini iyi biliyor! Yıllardır kullandığı dantelli Dolce & Gabbana Sicily çantası bu görünümünde büyük rol oynuyor.

Khloé Kardashian gibi siz de bazen çantalarınızı erkeklerden ödünç alabilirsiniz. Khloé’nin maskülen stili ile Goyard çantası çok uyumlu.

İlgili Makaleler