Deneyin: Saç Rengi Açan 11 Ürün

Bütün saç renkleri için uygun olup içeriğindeki hidrojen peroksit sayesinde saç renginde açılmalar sağlayan bu sprey, röfleli ve gölgeli bir saç rengi elde edeceğinizi vaat ediyor.
​​

İçeriğindeki saç açıcı jel 4-5 kullanıma kadar yeterli oluyor.

Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş extrait dora saçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü sağlıyor. Doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabiliyor.

Bekleme esnasında saçın örtülmesini gerektirmiyor ve tüm saçınızı 8 tona kadar açma gücüne sahip. Daha iyi ve doğru sonuç almak için ısı kullanmamamız gerekiyor.

Güneş ışınları desteği ile saçın doğal rengini belirginleştirmeye ve saç rengini aydınlatmaya destek oluyor. Limon ve papatya özü ısı veren şekillendirici ile aktif hale gelerek kahverengi tonlardaki saç rengini aydınlatıyor. 3 veya 5 kullanımda aşamalı olarak saç rengini açmayı destekliyor.

Amonyak içermeyen yapısı, kötü koku oluşmasını engelliyor ve tüm saç veya bölgesel açım işlemleri için kullanılabiliyor.7 tona kadar renk açıcı özelliğe sahip.

Saçta renk yansıması sağlayan ve silme işlemi gerçekleştiren direkt pigmentleri bulunan bu ürünün skalasında 5 farklı çeşidi bulunuyor.

Krem formüllü oluşu saça uygulamayı son derece kolay kılıyor. Boyalı ve doğal saçları açmak için uygun bu ürün özel yumuşatıcı bakım bileşenleri içeriyor.

İçeriğinde pollaminokarbon şeker kondensatları saçın yapı taşlarını güçlendirerek saçınızı açarken yıpranmasına engel oluyor. 2 si 1 arada kombinasyonu ile de saçın açılma işleminde en güçlü yapıda kalmasını garanti ediyor.

Özel transparan formülü, açma işlemini görerek 9 tona kadar üstün açıcılığa sahip. Ürünü buhar makinesi veya kurutucu gibi ısı kaynağı ile birlikte kullanmamanızı öneriyor.

Hassas ciltler için uygun olan bu ürün 7 tona kadar güvenli biçimde saç açımı sağlıyor. .Saç ve saç derisi için özel koruyucu molekülleri ile kremsi yapısı, kolay uygulama imkanı sağlıyor.

İlgili Makaleler