Yaşlanma Karşıtı Bakımda Bu Ürünleri Denediniz Mi?

  Estee Lauder Advanced Night Repair serumuyla gece siz uykunuzdayken cildinizi yenilemeyi hedefliyor. İçeriği sayesinde cildinize ihtiyaç duyduğu nemi, parlaklığı ve sıkılığı sağlıyor. 

Enerji deposu serum cildinizin doğal yenilenme sürecini hızlandırarak kırışıklık ve çizgilenmelerde gözle görünür oranda azalma sağlar. Formülündeki deniz bitkileri kökleri cildinize canlı ve kusursuz bir görünüm sağlar. 

Mor meyve ve laktik asit içeriğiyle Time Revolution serum öncelikle cilt tonunu eşitleyerek sağlıklı bir görünüm sağlar. Cildinizi esnetir, sıkılaştırır ve pürüzsüzleştirir. 

İçeriğindeki 3 aktif retinol ile kırışık görünümünü azaltır. 

  Antioksidan polifenoller yönünden zengin bu konsantre serum antioksidan içeriği ile cildi günlük olarak serbest radikallere (çevre kirliliği, stres, ..) karşı korur, kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur ve sağlıklı bir ışıltı kazandırır. Hafif ve sıvı dokusuyla yapışkan bir his bırakmadan cilde nüfuz eder.

Ellagik asit içeriğiyle kolajen bozulmasına engel olur. E vitamini açısından zengin yapısıyla yaşlanma belirtilerini ortaya çıkaran güneşin ve çevrenin etkilerine karşı cildi korur, kolajen ve elastin üretimine destek olur. Güçlü bir yaşlanma karşıtı bakım ajanıdır. Cildin, canlı ve genç görünmesine yardımcı olur.

  Cilde oksijen taşır. Kantaron çiçeklerinin maseratıyla elde edilen kantaron yağının emilimini ve etkisini artırır. Leke ve yaşlanma karşıtı bakım yapar, cildi onarır. Yüzde yüz saftır, koruyucu içermez. Paraben, sülfat, yapay koku, boya, petrokimyasal, ftalat, triklosan gibi maddeler içermez.

İlgili Makaleler