GreenSpa Wellness’ta Sevgililer Günü

Rumi’s Rose masaj ritüelinin içeriği sizi büyülü dünyasına çekecek. Gül bitkiler arasında frekansı en yüksek kokuya sahip olup, masaj sırasında yapılan özel dairesel hareketler ve koku sayesinde vücut frekansınızı yükseltecektir. Bu masaj vücutta birikmiş zararlı maddelerin, toksinlerin atılması, dokuların sıkılaşması, deri gerginleşmesi ve kasların esnemesine de yardımcı olacaktır.

GreenSpa  o güne özel zengin ikramlarıyla sizi şımartıp, keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacaktır.
Farklı deneyimler arayan çiftler için GreenSpa’nın sevgililer günü için hazırlamış olduğu diğer bir ritüel ise ‘Sentinus Spirit Couple Massage’. Özel masaj yağları ile yapılan bu masaj ruhsal ve duygusal olarak bedeni şifalarından özel karma bir masaj türüdür.

‘’ Şehrin içinde şehirden uzak’’ mottosunu benimseyen GreenSpa Wellness, birçok şubesi ile İstanbul’dan kaçmadan ruhen ve bedenen dinlenme fırsatı sunuyor.  Acar Blu  Residence Acarkent , Dedeman Bostancı Hotel, Hilton Bakırköy İstanbul, Mercure Hotel Altunizade,Taç Spor Klubü Ataşehir ve The House Hotel Karaköy  hizmet veren GreenSpa’ yı diğer spalardan ayıran en önemli özellik, organik trend ürünleriyle hizmet veriyor olması.
Yenilebilecek kadar doğal ürünler ile hizmet veren GreenSpa Wellness, sağlığa önem veren misafirlerin hayatlarına dokunuyor. Konularında uzman doktorlar ile sıklıkla sağlıklı yaşam ve şifa seminerleri de ayrıca düzenleniyor.
*Body Scrup’ ın içindeki özel soğuk sıkım yağlar cildi besliyor, kaya tuzu sayesinde de statik elektriğinizi atmaya yardımcı oluyor.
*Buhar, sauna ile birleştirilerek yapılan lenf drenaj masajlarından oluşan GREENSPA TOKSİN DETOX Paketi pek çok doktor tarafından reçete edilmekte ve önerilmektedir.
 
Her biri muhteşem ötesi mucizevi makineler olan vücudumuz günümüzde yoğun şehir hayatı, suni yaşam, paketli doğal olmayan ürünler ve yediklerimizle, soluduklarımızla, vücudumuza sürdüklerimizle aldığımız zararlı toksinler ile baş etmeye çalışmaktadır. GreenSpa Wellness menüsünde oluşturulan paketler ile hem keyifle stres atmanız, dinlenmemiz hem de aynı zamanda vücudumuzun bu yabancı maddeler, ağır metaller ve toksik birikimi ile daha kolay başa çıkması ve arınmasına yardımcı olunmaktadır.  
 
 
GREENSPA NATURE’S SYMPHONY – Wellbeing Paketleri
– NATURE’S SYMPHONY BODY SCRUP 
-NATURE’S SYMPHONY – Healing Hand & Foot 
 – LE JARDİN – Face Experience 
-BÜTÜNSEL ŞİFA DANIŞMANLIĞI 
-KLİNİK WELLNESS 
Uygulamalarda özellikle bağırsak sağlığı, bağışıklık sistemi, allerjiler, eklem ağrıları, besin duyarlılıkları, yorgunluk, uykusuzluk, ağır metal, civa vs sorunları üzerinde etkili çalışmalar yapılmaktadır.
 
GreenSpa ruhunuza dokunduğu gibi bedeninizle de ilgileniyor. Şehrin içinde bütünsel değişim kampı burada başlıyor. Merkezlerde diyetisyen eşliğinde özel beslenme programları ve alanında uzman personal trainer’lar ile birebir spor dersleri veriliyor. Beslenme programları kişilerin kan tetkitleri doğrultusunda, sosyal hayatlarından soyutlanmadan, iş ve özel durumlarına göre uygulanıyor. Ödem giderici detoks kürleri, selülit tedavisi, gibi programlarda diyet, spor ve spa alanı kullanımıyla güzel sonuçlar alınıyor.

İlgili Makaleler