Haremlique Istanbul’dan Sevgililer Günü’ne Özel Kişiselleştirilmiş Hediyeler

Haremlique Istanbul Kişiye Özel Üretim Hizmeti ile Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanmış bir monogram sunuyor. Hazırlanan monogram yıldız formunun eşlik ettiği tasarımıyla beğeni topluyor.

Haremlique Istanbul’un Kişiye Özel Üretim Hizmeti, bu Sevgililer Günü’ne özel romantik bir atmosfere bürünüyor. Bu ayrıcalıklı hizmet kapsamında dileyenler sevdiklerine yeni bir monogram stilinde nakış uygulaması yaptırabiliyor. 

Heyecan dolu bir aşktan ilham alınarak, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan monogram, yıldız formuyla süsleniyor. Beğendiğiniz Haremlique Istanbul ürününü seçip coşku dolu bir sevgiyi sembolize eden monogramı uygulatabilir ve romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz. 

Sevgililer Günü’ne Özel İndirim
Haremlique Istanbul’un Kişiye Özel Üretim Hizmeti kapsamındaki monogram uygulamaları, Sevgililer Günü’ne özel olarak ücretsiz sunuluyor. 1 Şubat ile 14 Şubat arasında vereceğiniz özel monogram siparişlerinde bu fırsattan yaralanabilmek için mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz. 

Kişiye Özel Üretim Hakkında
Haremlique Istanbul’un Kişiye Özel Üretim Hizmeti, evler, yatlar ve özel uçaklar için farklı ölçüler, istenilen renkte nakışlar ve monogram uygulamaları sunuyor. Özenle hazırlanan yatak odası, banyo ve masa ürünleri titiz bir işçilikle bir araya gelerek hayalinizdeki hediyeyi yaratmanızı sağlıyor.

İlgili Makaleler