Haremlique’de Kişiye Özel Online Alışveriş

Nevresimler, havlular, masa ürünleri ve aksesuarlar üreten Haremlique Istanbul ve plaj koleksiyonlarıyla beğeni toplayan Haremlique à la mer haremlique.com ve haremliquealamer.com adresleri aracılığıyla online mağazalarını açtı. Haremlique.com’da nevresimlerden havlulara, bornozlardan banyo aksesuarlarına, masa örtülerinden gümüş kaplama ürünlere Haremlique Istanbul mağazalarında bulabileceğiniz koleksiyonlar satışa sunuluyor. Haremliquealamer.com’da ise zarif işleme detaylarıyla öne çıkan kaftanlar, kimonolar, tunik ve gömlek elbiselerin yanı sıra seyahat & plaj çantaları, clutch’lar ve peştamaller bulunuyor.

Online alışverişe kişiye özel sipariş imkanı!
Yeni açılan sitelerde her iki marka da, yıllardır beğeni toplayan kişiselleştirme hizmetlerini online mağazalarına taşıyor. Haremliqueistanbul.com’da nevresimlere, havlu ve bornozlara, Haremliquealamer.com’da ise seyahat ve makyaj çantaları ile peştamallere isteğinize uygun renk seçeneklerinde monogram işlenebiliyor.  Haremlique Istanbul ve Haremlique à la mer koleksiyonları yeni açılan siteleri sayesinde Ekim ayı itibarıyla Türkiye’den, Ocak ayı itibarıyla da Amerika, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden satın alınabilecek. 

Keyifli içerik!
Her iki web sitesinde online alışverişin yanı sıra renkli içerikleriyle öne çıkan iki farklı blog da yer alıyor. Haremlique.com bloğunda tasarımcı röportajları, ev dekorasyonuna ilişkin öneriler, hediye alternatifleri gibi konular yer alırken, haremliquealamer.com’da ise seyahat yazılarından stil söyleşilerine birçok keyifli içerik paylaşılıyor.
Online mağazalar ile ilgili bilgiler ve kampanyalar için #haremliqueonline hashtag’ini takip edin! 

İlgili Makaleler