Hublot ve Depeche Mode Charity: Water İçin 1.7 Milyon Dolar Topladı

Hublot ve efsanevi grup Depeche Mode üçüncü kez güçlerini birleştirerek, gelişmekte olan ve temiz suya ulaşamayan ülkelere içme suyu getiren charity : water kuruluşu için 1.7 milyon dolar topladı. Fon, 50.000’den fazla kişiye temiz su getirecek.
 
“Hublot ile birlikte charity:water gibi bir yardım etkinliğinde bulunduğumuz için gurur duyuyoruz. 1.7 milyon dolarlık bu çek ile onbinlerce insana temiz içme suyu getirebilriz.
Martin Gore, Depeche Mode
 
 
6 Haziran’da New York’taki Barclays Center’daki Depeche Mode konserinde Hublot CEO’su Ricardo Guadalupe ve Depeche Mode charity: water çekini resmi olarak sundu. Üçüncü kez ortak olan İsviçreli saat markası Hublot ve efsanevi grup Depeche Mode 2017 yılından bu yana toplam parayı 1.7 milyon dolara kadar çıkardı. Toplam para iki farklı modelden elde edilen gelirle iki yılda toplandı. Ilki 2017 yılında 250 adet ile limitli üretilen model, ikincisi ise 2018 yılında üretilen, grubun 55 plağının görüntüsünü kadranında taşıyan yani 55 farklı kadranlı Big Bang Unico Depeche Mode The Singles Limited Edition koleksiyonu.

İlgili Makaleler