InStyle Ağustos Sayısı Çıktı

Avustralyalı ünlü yıldız Nicole Kidman, kendiyle ilgili şaşırtan noktaları tüm içtenliğiyle, birbirinden alımlı kombinler eşliğinde anlatıyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle dikkat çeken Melisa Aslı Pamuk sonbahar için ilham veren kombinlerle, yakışıklı oyuncu İlker Kızmaz kendine ait merak edilenlerle InStyle Ağustos sayısının sayfalarında.

Ünlülerin ilham veren kırmızı halı stilleri, Taylor Swift`in en iyi 10 stili, farklı vücut yapılarına uygun yırtmaçlı etek modelleri, hem şimdi hem de sonbaharda kullanabileceğiniz anahtar parçalarla kombin önerileri, file trendini kullanma tüyoları, `elma şekeri` rengini kombinleme sırları, jean parçaları farklılaştıracak öneriler dergi sayfalarında. 

Yaklaşan sonbaharın dikkat çeken ayakkabı modelleri, tavus kuşundan ilham alan mücevherler de bu sayıda sizi bekliyor.

Güzellik sayfalarındaysa yandan örgü trendini kullanma ipuçları, güneşten korunmak için 10 kolay adım, Lupita Nyong`o`nun güzellik sırları, yaz sonrası için ihtiyacınız olan saç bakım önerileri, sıkı kalçalar için farklı yaşlarda ihtiyacınız olan öneriler ve daha fazlası var. 

InStyle`ın iPad versiyonunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili Makaleler