İstanbul Coffee Festival‘in Biletleri Satışta!

Avrupa‘nın en büyük iki kahve festivalden biri konumunda olan İstanbul Coffee Festival, 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park İstanbul‘da onbinlerce kahveseveri “The Source, The Journey, The People“ temasıyla ağırlayacak.

Festivalde yer alan global kahve ve makine üreticisi markalar, kahve kuruluşları, çiftlikler, çiftlik birlikleri, ithalatçılar, tüccarlar, imalatçılar, ekipman üreticileri,kavurucular, perakendeciler, kahve barları, çikolata markaları ve nitelikli  küçük artisan esnaf, ziyaretçileri yeni nesil kahve lezzetleriyle buluşturacak.

Festival Şehre Yayılıyor

5. yılını kutlayan İstanbul Coffee Festival, bu yıl festival öncesinde farklı mekanları pop up etkinlik alanına çevirerek şehre yayılıyor. 17–19 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen “İCF Haftası: Playground“ kapsamında mekanlar farklı etkinlik kurgularıyla kahveseverlere keyifli bir atmosfer sunacak.Her gün farklı bir mekanda lezzet, müzik ve kahve buluşmaları ile festival beşinci yılını Playground etkinlikleri ile kutlayacak.

The Source

Bu yıl kahvenin kaynağına odaklanan İstanbul Coffee Festival, “The Source“ başlığı altında ziyaretçileri ilgi çekici seminerlerle buluşturacak.Kahvenin ortaya çıkışı ve dünyaya yayılmasının öyküsü,en lezzetli kahve çeşitleri ve karakteristikleri, kahve endüstrisinde tarımdan servise kadının rolü ve geleceğini, kahve kavurma ekniklerinin kahve çekirdeği türlerine etkisi, ülkelere göre kahve kültürlerinin çeşitliliği mercek altına alınacak.

The Journey

Festival, ziyaretçileri “The Journey“ başlığı kapsamında farklı deneyimler, atölyeler ve profesyonel kahve demleme teknikleriyle buluşturuyor.Geleneksel, modern ve fütüristik yaklaşımlarla ziyaretçinin kendi kahve yolculuğunu yaratmalarını hedefliyor.

İlgili Makaleler