Karaca ile Işıltısı Yüksek Sofralar

Yeni Bir Sofra Stili!
Tasarım yolculuğunda adını altın harflerle yazdıran Karaca, hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ve iş birlikleriyle öne çıkıyor. Zarif tasarımıyla davetlerin ve akşam yemeklerinin vazgeçilmezi takımlar, Arzu Kaprol ile bir araya gelerek sofralara defile ışıltısı katmaya hazırlanıyor.
Arzu Kaprol tasarımları, gerçek inci asaletine bir kez daha vurgu yapıyor ve oldukça yaratıcı bir dokunuşa sahip. Her dönem hayallerdeki tasarımları hayata geçiren Karaca, dört farklı konseptten oluşan bu özel koleksiyonları stil sahibi sofralar ile buluşturuyor. 

Modern Zamanlarda Nostaljik Esinti

Karaca Arzu Kaprol The Eye 24 parça 6 kişilik yemek takımının başrolünde, tarih boyunca kötülükleri uzaklaştıran ve koruyucu gücü olduğuna inanılan göz figürü var. Bu ikonik figür, pırıltılı madenlerle birleşiyor ve Anadolu’nun en popüler simgelerinden biri olan nazar boncuğunu oluşturuyor. Nazar boncuğunun yüksek enerjisi artık sofralarınız ile buluşuyor! 

İnci Zarafeti

Sofralarınızı defile ışıltısında donatacak olan Arzu Kaprol Karaca Fine Pearl Together Alone serisi, inci ışıltısını sofralarınıza yansıtmaya hazır. Yaklaşan yılbaşı gecesi için de kutlamalarınıza yakışır bir ev sahibi. 

Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Var
Karaca Arzu Kaprol İstanbul New York 2 kişilik kahve fincanı ile keyifli sohbetlerinize imza atın. Unutmayın, Karaca Arzu Kaprol kahve fincanı ile bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır.




Kalplerde İz Bırakın
Karaca Life Print 87 parça inci yemek takımı, gerçek incinin zarif ve parlak dokusunu hissedeceğiniz, sofralarda sevdiklerinizin kalbinde iz bırakabileceğiniz büyük bir ekip. 

Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım!
Özenle hazırladığınız tatlıları, Arzu Kaprol İstanbul / New York serisinin romantik tonları ile sevdiklerinize sunun. Bu özel seri ile sohbetlerin şeker tadında olması an meselesi!



 

Sofralarınızı defile ışıltısında donatacak olan Arzu Kaprol Karaca Fine Pearl Together Alone serisi, inci ışıltısını sofralarınıza yansıtmaya hazır. Yaklaşan yılbaşı gecesi için de kutlamalarınıza yakışır bir ev sahibi. 

Karaca Arzu Kaprol The Eye 24 parça 6 kişilik yemek takımının başrolünde, tarih boyunca kötülükleri uzaklaştıran ve koruyucu gücü olduğuna inanılan göz figürü var. Bu ikonik figür, pırıltılı madenlerle birleşiyor ve Anadolu’nun en popüler simgelerinden biri olan nazar boncuğunu oluşturuyor. Nazar boncuğunun yüksek enerjisi artık sofralarınız ile buluşuyor! 

Karaca Arzu Kaprol İstanbul New York 2 kişilik kahve fincanı ile keyifli sohbetlerinize imza atın. Unutmayın, bir fincan Karaca Arzu Kaprol kahve fincanının kırk yıl hatırı vardır!

Karaca Fine Pearl Print 87 parça inci yemek takımı, gerçek incinin zarif ve parlak dokusunu hissedeceğiniz, sofralarda sevdiklerinizin kalbinde iz bırakabileceğiniz büyük bir ekip. 
 

Özenle hazırladığınız tatlıları, Arzu Kaprol İstanbul / New York serisinin romantik tonları ile sevdiklerinize sunun. Bu özel seri ile sohbetlerin şeker tadında olması an meselesi!

   

İlgili Makaleler