Migros İyi Yaşam Festivali

12 – 13 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek “Migros İyi Yaşam Festivali”; sağlık, spor, beslenme, güzellik, kişisel gelişim, müzik ve eğlenceye dair ne varsa, hayatı iyi yaşamak isteyenlerle buluşturuyor. Katılımcılara dolu dolu bir program sunan festivalde, gün boyu birbirinden renkli konuklar ve alanında uzman isimler iyi yaşamla ilgili öneri ve deneyimlerini paylaşacak. MFÖ, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen konserleri ise festivale damgasını vuracak.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Dr. Ender Saraç, Dilara Koçak, Dr. Ayşegül Çoruhlu, Murat Bür, Aret Vartanyan, Metin Hara, Şef; Hazer Amani, Alp Kavasoğlu, Hande Kazanova, Müge Boz ve Anneler Günü için özel programıyla güzel ve çalışkan bir anne; Çağla Şıkel… Hepsi Migros İyi Yaşam Festivalinde sizleri bekliyor.

 
Nisan ayında dengeli beslenme ve hareket etmenin önemini vurgulamak amacıyla Türkiye çapında büyük bir toplum sağlığı hareketi başlattı. Migros, “Sağlıklı Yaşam Yolculuğu” projesiyle, mağazaları ve mobil uygulaması üzerinden eş zamanlı olarak dengeli beslenme ve hareket etmenin önemine yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapıyor. Migros Mobil’de müşterilerine kendi gıda alışverişlerinin besin dağılımını gösteren Migros, dengeli beslenme için eksik kalan besin grubundan kendilerine özel sağlıklı yaşam önerilerini, indirimli sunuyor.

 

İlgili Makaleler