Mürver Restaurant’ta Romantik Bir Sevgililer Günü Akşamı

Mutfağında canlı açık ateş ve tütsüleme dahil farklı pişirme teknikleri ile birbirinden leziz lezzetler sunan Karaköy’ün ünlü buluşma noktası Mürver Restaurant, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.
Karaköy Novotel İstanbul Bosphorus otelinin teras katında Tarihi Yarımada ve İstanbul Boğazı manzaralı benzersiz konumu ile ‘en özel akşam yemeğine’ hazırlanan Mürver Restaurant’ın, canlı müzik eşliğinde, her ayrıntısı ince düşünülmüş romantik dokunuşlarla hazırladığı Sevgililer Günü menüsü çok konuşulacak. 

BOL SUNUMLU AKŞAM YEMEĞİ

Mürver Restaurant’da 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Kadeh Yaşasın, Kalecik Karası ‘Methode Traditionelle’ ve Amuse Bouche ikramı ile başlayacak. Her ayrıntısı ince düşünülmüş Sevgililer Günü menüsü Balık ve Ekmek, Muhammara, Çıtır Balkabağı Çekirdek, Kuru Et ve Siyez Kıtırı ile devam edecek.

Menünün paylaşmalı başlangıçlar kısımda Nar Sirkeli İsli Kış Salata, Tarçınlı Soğan ve Cevizli Ördek Topik, Taş Fırından Çıtırlı Tulum Peyniri, Rezeneli Balık Turşusu ve Ege otlu Karides konuklara sunulacak.

Ana yemek kısmında ise Közlenmiş kök Kereviz ve Turp Salatası ile Levrek Tandır, Yer Elması Ezme ve Acılı Balkabağı ile Izgara Kuzu Pirzola ile Petit Fours sunumu yapılacak.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE 

Mürver Restaurant’ın Sevgililer Günü menüsünün son kısmında ise birbirinden leziz tatlılar sahne alacak. 
Tatlı seçenekleri arasında Antep Biberi, Fıstık ve Baklava Kıtırlı Çikolata, Mevsim Meyveleri ve Taze Otlardan oluşan Karadut Fırın Meyve ile Damla Sakızlı Dondurma yer alıyor.

Burcu Durmaz’ın sahne alacağı canlı müzik eşliğinde saat 20:00’de başlayacak Sevgililer Günü özel programının fiyatı KDV dahil kişi başına 325 TL olarak belirlenirken,  (0212) 372 07 50 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak mümkün.

Akfen GYO’nun yatırımı ile AccorHotels’in işletmesini yaptığı mekana, Mehmet Gürs’ün kurucu ortağı olduğu İstanbul Yiyecek İçecek Grubu danışmanlık hizmeti veriyor.

İlgili Makaleler