Şehrin İçinde Şehirden Uzak: GreenSpa Wellness

‘’Şehrin içinde şehirden uzak’’ mottosunu benimseyen GreenSpa Wellness,  altı şubesi ile İstanbul’dan kaçmadan ruhen ve bedenen dinlenme fırsatı sunuyor.İstanbul, Sofa Hotel Nişantaşı, Mercure Hotel Altunizade , Taç Spor Klubü Ataşehir, Acar Blu  Residence Acarkent ve Dedeman Bostancı Hotel lokasyonlarında hizmet veren GreenSpa’yı diğer spalardan ayıran en önemli özellik, organik trend ürünleriyle hizmet veriyor olması.

GreenSpa Wellness merkezlerinde Body Scrub ile yapılan Rumi’s  Touche ritüellerinde yer alan Rumi’nin bahçelerini süsleyen sarmaşık gülü kokusu insanın frekansını yükselterek şifalanmasına, iyi hissetmesine, dengelenmesine yardımcı oluyor.
 

Yenilebilecek kadar doğal ürünler ile hizmet GreenSpa Wellness, sağlığa önem veren müşterilerinin hayatlarına dokunuyor.

Konularında uzman doktorlar ile sıklıkla sağlıklı yaşam ve şifa  seminerleri de ayrıca düzenleniyor.
*Rumi’s Touche ritüelleri ile hissedilen yenilenme tüm bunların hem fiziksel, hem de spiritüel olarak birleşmesinden kaynaklanıyor.

*Body Scrup’ın içindeki özel soğuk sıkım yağlar cildi besliyor, kaya tuzu sayesinde de statik elektriğinizi atmaya yardımcı oluyor.

GREENSPA NATURE’S SYMPHONY – Wellbeing Paketleri

RUMİ’S TOUCH  
NATURE’S SYMPHONY BODY SCRUP 
NATURE’S SYMPHONY – Healing Hand & Foot 
NATURE’S SYMPHONY – HAMAM Rituel 
NATURE’S SYMPHONY – MASAJ ( Rumi’s Rose ) 
LE JARDİN – Face Experience 
BÜTÜNSEL ŞİFA DANIŞMANLIĞI 
KLİNİK WELLNESS 

Uygulamalarda özellikle bağırsak sağlığı, bağışıklık sistemi, allerjiler, eklem ağrıları, besin duyarlılıkları, yorgunluk, uykusuzluk, ağır metal, civa vs sorunları üzerinde etkili çalışmalar yapılmaktadır.

GreenSpa ruhunuza dokunduğu gibi bedeninizle de ilgileniyor. Şehrin içinde bütünsel değişim kampı burada başlıyor. Merkezlerde diyetisyen eşliğinde özel beslenme programları ve alanında uzman personal trainer’lar ile birebir spor dersleri veriliyor. Beslenme programları kişilerin kan tetkitleri doğrultusunda, sosyal hayatlarından soyutlanmadan, iş ve özel durumlarına göre uygulanıyor. Ödem giderici detoks kürleri,selülit tedavisi, gibi programlarda diyet, spor ve spa alanı kullanımıyla güzel sonuçlar alınıyor. 

İlgili Makaleler