Selena Gomez ve Puma ‘En Pointe’i Sunar!

Kampanya için gerçekleştirilen çekimde Selena Gomez’in dinamik stili PUMA’nın kadınlar için özel olarak tasarlanan PUMA IGNITE Flash ayakkabıları ile buluşuyor. Selena Gomez bir binanın en üst katında gerçekleşen fotoğraf çekiminde antrenman ayakkabılarını tamamlayan kıyafetleri ile göz dolduruyor. 

“Kendin olmak için sen ol. Bu Sensin.” sloganı ile yola çıkan markanın yeni kadın koleksiyonu En Pointe Selena Gomez ile öne çıkıyor. Kendine güvenen kadınlar için üretilen En Pointe koleksiyonunun ilkbahar/yaz parçalarından olan IGNITE Flash, hızlı bir yaşam tarzına ayak uydurmanızı sağlarken, güçlü bir stilin tamamlayıcısı oluyor. Selena Gomez’in kırmızı halıdan sokak modasına kadar her türlü tarza ayak uyduran görünümleri, koleksiyondaki parçalarla mükemmel bir birliktelik yakalıyor. 

Puma, sezon başında Selena Gomez ile yaptığı işbirliği kapsamında üç sneaker’ı da spor severlere tanıtmıştı. Bale tekniğinden ilham alan ve kusursuz bir uyumla harekete kabiliyeti sağlayan Phenom Satin, Phenom Low Satin ve Fierce Satin enerjilk IGNITEFlash ise, evoKnit ve IGNITE köpük özelliği ile hafiflik ve rahatlığı aynı anda sunuyor.  

 

İlgili Makaleler