Sıradanlığa Yer Yok!

Muzip Karakterini yansıttığı şahsına münhasır stiliyle yakından takip ettiğimiz Leandra Medine, nam-ı diğer Man Repeller ile başarısının sırrı ve yüzü olduğu Mango Journeys 7 Projesini konuştuk…

Kişisel blog’unuzu kurmaya nasıl karar verdiniz?

Hak ettiği ilgiyi görmemiş bir bakış açısına sahip olduğumu hissettim.

 

Man Repeller ilk blog’lardan biri, hatta muhtemelen ilki. O yıllardan günümüze kadar olan değişime ayak uydurmayı nasıl başardınız?
Man Repeller markasının vizyonu ve amacına her zaman sadık kalarak; bu da kadınların daha fazla anlaşıldıklarını düşünmelerini ve dünyada kendilerini daha az yalnız hissetmelerini sağlamak.

 

Bu süreç esnasında profesyonel bir iş kadını olabilmeyi nasıl öğrendiniz?
Bu soruyu cevaplamak zor. Hakkında hiçbir şey bilmediğiniz ama oldukça tutkulu hissettiğiniz bir göreve atıldığınızda, kendi kendinize öğrenmekten başka şansınız kalmıyor; benim yaptığım da buydu. Aynı zamanda çeşitli kariyer ve akıl hocalarıyla çalıştım ve bu süreçte çok fazla kitap okudum. 

Bu kadar fazla moda blogger’ı ve influencer’ın olduğu bir endüstride sizi diğerlerinden ayıran temel fark nedir?

Şöyle söyleyeyim, her influencer eşit yaratılmamıştır. Yani demek istediğim aslında hepimiz farklıyız çünkü hiçbir insan birbirinin aynısı değildir.


 

Man Repeller kendine güvenmek ve özgün olmakla ilgili. Kendinizden şüphe duyduğunuz zamanlarda bu hisle nasıl baş ediyorsunuz?
Man Repeller’ın kendine güveni teşvik etmesi, endişelenme ve kendinden şüphe duyma hislerinin tamamen üstesinden geldiğimiz ya da bu hisleri deneyimlemediğimiz anlamına gelmiyor. Ben de genelde birçok insanın yaptığı şekilde baş ediyorum: Önce o hissin içinde boğulmama izin veriyorum, sonra usanıyor ve kafamdaki negatif sesleri sessiz olmaya zorluyorum, böylece odaklanabiliyorum.
 
Blog ve diğer tüm sosyal medya platformlarınızın sırrı nedir? 
Hiçbir strateji ya da tüyo ile ilerlemiyor, sadece ne en doğru ve en dürüst hissettiriyorsa onu yapıyorum.
 
Man Repeller sizin sesinizi, ruhunuzu yansıtıyor. Blog’a yazan insanları nasıl seçiyorsunuz?
Ruhum demek doğru olmaz, Man Repeller benim işim. Onu çok seviyorum ama seçtiğimiz yazarlar da medya markamızın büyümesi ve geniş kitlelere yayılması açısından hayati önem taşıyan yeni bakış açıları ve farklı görüşler sağlıyor.
 
Kendi kişisel stilinizi nasıl tanımlarsınız?
Belli bir kalıba uymuyor, o yüzden onu tanımlamamayı ve kıyafetlerimin kendi adına konuşmalarını tercih ederim.

Çok sevdiğiniz bir moda trendi var mı?
Trendlere bağlı olarak giyindiğimi düşünmüyorum, giyim stilim daha çok styling üzerine kurulu. En sevdiğim styling tüyosu yüksek moda ve perakende parçalarını bir araya getirmek; saten bir smokin ceket ve yırtık jean pantolon, ya da düğmeli deri bir ceketle bir inci setini bir araya getirmek gibi.
 
Mango ile iş birliğinizden bahseder misiniz?
Beş farklı görünümle New York’taki en sevdiğim lokasyonların beşinde çekim yaptığımız iki gün geçirdik. Hem prodüksiyon hem de Mango ekibi harikaydı, çok eğlendim.
 
Mango Journeys 7 serisinden olmazsa olmaz parçalarınız neler?
Parlak deri trençkot, yeni piyasaya sürdükleri militer ceket (ve monogram!) ve Journeys videosunun bir bölümünde giydiğim ekoseli takım favorilerim parçalarım arasında.

Son bir soru: Markanız için yakın zamandaki hedefleriniz neler?

Geliştir, geliştir geliştir. Büyüt, büyüt, büyüt.

 

İlgili Makaleler