Su Karakuş’tan Nisan 2018 Burç Yorumları

Jüpiter’in açıları genel olarak ay boyunca olumlu olduğu için şanssızlıkları minimum düzeyde hissedeceğiz. Merkür gerilemesi oldukça güçlü hissedilecek ve 15 Nisanda sona erecek. Satürn de 18 Nisanda geri giderken kısmen de olsa nefes almamızı, sorumluluklarımızı azaltmamızı sağlayacak. Plüton 22 Nisanda gerileyerek köklü değişiklikler yapma baskısını azaltacak. Nisan bir anlamada gerilemeler ayı. Yani gezegenlerin baskısını azaltıp aynı zamanda yararlılıklarını azalttığı bir evre.

16 Nisan da Yeniay Koç burcunun 26.derecesinde doğacak. Sürprizlerle dolu bu yeniayda Plüton uzak orbla tetikleneceği için hayatımızda travma yaratacak bir gelişmenin çözümünü arayarak yenilik yapacağız ve daha rahat bir yaşama doğru akacağız.

20 Nisan da Güneş Boğa burcuna yerleşerek güvenliğin, huzurun ve maddi kaynakların canlandıran etkisiyle yükseleceğiz. 24 Nisanda Venüs İkizler burcuna yerleşerek duyguların ikircikli, gönülçelen yanlarını hatırlamamızı sağlayacak.

30 Nisan da Akrep burcunun 9.derecesinde oluşan dolunayda ise Ay düğümleri ve Satürn tetiklenecek. Satürn sürekliliği ve yararlı görünüşü ifade ediyor. Geri gidiyor oluşu geçmişten getirdiğimiz düzene ve uzun süreli her şeye yeniden dönüşü anlatsa da bu dolunay bitişlerin ve tamamlanmaların altını çizecek. Krediler, borçlar, ameliyat kararları 25-30 Nisan arasında tamamlanma yolunda olacak. Öte yandan aynı gün Mars-Plüton kavuşumu Oğlak burcunun 21-22.derecelerinde etkili olduğu için patlamalar, savaşı çağrıştıran tehditkar saldırılar, ölümlü kazalar ve terörist saldırılar artabilir. Plüton gerilemesinin bu anlamda yararı olacağının, geçmişte unutulan köklü değişikliklerin nihayet gerçekleşeceğinin de altını çizmek gerekir. 
Nisan verimli olmaktan ziyade durup geri çekilmenin, düşünüp araştırmanın öne çıkacağı bir ay. Mutluluk getirsin.

KOÇ: Ayın ilk gününden itibaren algılarınız yavaşlayacak ve hata yapmaya açık olacaksınız. Yanlış anlamaların ilişkilerinizi zedelememesi için dikkatli olmalısınız. Borçlar, alacaklar ve ameliyatlar konusunda şanslı bir evrede değilsiniz. Ay ortasından itibaren kariyer hedefleriniz alanında disiplini kaybedebilirsiniz. Ay ortasında kendinizi yenilemek için fırsat bulabilirsiniz. Ay biterken dolunayın etkisi ile borçlarınızı bitirecek veya sağlığınıza kavuşacaksınız.

BOĞA: Geçmişe aşırı odaklanarak yanlış düşünceler içine çekileceğiniz bir aydasınız. Kendinize yüklenmemelisiniz. Yakınların sağlığıyla ilgili kararları siz vermemelisiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizde şansı kendiniz yaratmalısınız. Ay ortasında bilinçaltı temizliğine veya meditasyona yöneleceksiniz. Ay biterken dolunay evlilik veya ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür ayın başından itibaren geri gidiyor olacak ve arkadaşlarınızla aranız yanlış anlamalar nedeniyle açılacak. Yeni dostlar yaşamınıza ay ortasında katılabilir. Para ve kariyer konusunda motivasyonunuzu git gide kaybedeceğiniz bir aydasınız. İç enerjinizi yükseltmekle ilgilenmelisiniz. 24 Nisandan itibaren Venüs burcunuza yerleşerek güzellik ve aşk getirecek.

YENGEÇ: Kariyer alanında yapacağınız hatalar yeni arayışlara sürükleyecek ve ay ortasında yeni bir işe başlama şansı bulacaksınız. Yakınlarınızla ilişkileriniz ay boyunca rahatlayacak ve baskı azalacak. 20 Nisandan itibaren daha çok sosyalleşecek, dış dünyaya döneceksiniz. Ay sonuna doğru aşk alanınızda sert bir dolunay oluşacak. Yalnızsanız bir aşka başlayabilirsiniz.

ASLAN: Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Eğitim yaşamınız sürüyorsa Merkür gerilemesi hatalara ve zorluklara neden olabilir. Ay ortasında bu alanda bir yenilik yaparak öğrenme yönteminizi değiştirebilirsiniz. Ay boyunca daha ziyade kariyer, prestij ve dostluklar öne çıkacak. Ay sonunda ev ve aile alanında gerçekleşen dolunay ev alım/satım işlerinizi hızlandırabilir.

BAŞAK: Faturalar, ödemeler ve cezalar ayın başından itibaren unutulabilir ve başınız ağrıyabilir. Çok dikkatli olmalısınız yöneticiniz Merkür’ün gerilemesi ekstra masraflara sebep olacak. Ay ortasında yeni gelirler yaşamınıza katılıp sevindirebilir. 20’sinden itibaren seyahatler ve medya çalışmalarında başarınız artıyor. 24’ünden itibaren yöneticilerinizle ilişkileriniz iyileşiyor.

TERAZİ: Yakınlarınızla ilişkileri yenilemek ve hataları düzeltmek ayın ilk yarısının konusu. Ayın ikinci yarısından itibaren ödemelerinizi düzenleyecek ek gelirler kazanacaksınız. Seyahatler seveceğiniz keyif alacağınız yerlere doğru olacak. Ay sonunda mali konularda bir tamamlanma veya sonlanma yaşanabilir. Ailenizin baskısı kalkacağı için özgürce kararlar alabileceksiniz.

AKREP: İş alanında ay boyunca maksimum dikkatli olmalısınız. Hatalar telafisi zor sorunlara neden olabilir. Ay ortasında yeni bir iş ya da sağlık programı hayatınızı şenlendirecek. 20’sinden itibaren yakınlarınızla ilişkilerinizi iyileştirecek, 24’ünden itibaren ek gelirler ya da kelepir alışverişler keyfinizi yükseltecek. Ay sonunda burcunuzda gerçekleşen dolunay sevmediğiniz yönlerinizi törpülemeniz için destekleyici olacak.

YAY: Ayın başından itibaren partnerinizle ve çocuklarınızla ilişkilerinizde yanlış anlamalar kırgınlıklara neden olabilir. Yalnızsanız ay ortasında yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Ay ortasından itibaren mali konularda kendinizi rahat bırakmayı başaracaksınız. 20’sinden itibaren iş alanınızı canlandıracak, 24’ünden itibaren eşinizle ve yakınlarınızla ilişkilerinizi iyileştireceksiniz.

OĞLAK: Evinizde yenilik yapmak yerine düzeni yenilemelisiniz ve bunu ay ortasında başaracaksınız. 20’sinden itibaren aşk alanınız canlanıyor. Birlikteliğin güvenini ve huzurunu kalbinizde hissedeceksiniz. 24’ünden itibaren iş alanınızın dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirecek ve kimilerini hayatınızdan çıkaracaksınız.

KOVA: İçsel gücünüzü kaybedeceğinizi fark edebilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda yanlış anlamalar ortaya çıkabilir. Yeni bir çevreye taşınmanız ay ortasında mümkün olacak. 20’sinden itibaren evinize odaklanacak, sorunlara çözüm bulacaksınız. 24’ündfen itibaren aşk yaşamınızda yılın en mutlu evrelerinden biri yaşanacak. Kariyerinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz varsa ay sonundaki dolunaydan yararlanabilirsiniz.

BALIK: Mali konularda dikkatli olmanız gereken bir aydasınız. Ay ortasında yeni gelirler yaşamınıza dahil olacak. 20’sinden itibaren yakın çevrenizle aranızdaki sorunlara bir çözüm bulacaksınız. 24’ünden itibaren evinizin ve bahçenizin dekorasyonuna yöneleceksiniz. Ay sonundaki dolunay seyahatlerinizi sonlandırıp eve dönüşe, sertifika almaya yönelik olacak.
 

İlgili Makaleler