Uluslararası Deniz Festivali The Bodrum Cup 30. Yılında

Hem Bodrum’un hem de Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan, büyük bir heyecana ev sahipliği yapan, Akdeniz’in önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup, 30. yılını kutluyor. Opet, Arçelik, Ford Otosan, Setur Marinas, Metro, Anadolu Sigorta, The Bodrum Edition gibi büyük markaların desteklediği organizasyon, bu yıla özel olarak ilk kez İstanbul’dan Bodrum’a oluşturulan bir rota üzerinde gerçekleşecek Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge ile 13 Ekim’de İstanbul Boğaz’ından geçişin ardından start alacak. 14 Ekim’de ise Setur Fenerbahçe Kalamış Marina’da yapılacak lansmanla, yarışa katılan tüm mega yatlar İstanbullular ve profesyonel misafirlerin ziyaretine açılacak.
 
American Hospital The Bodrum Cup heyecanı ise 22-27 Ekim tarihleri arasında yaşanacak. Yatların konuklarıyla birlikte yarışabildiği çok az sayıdaki yat yarışları arasında en seçkinlerinden biri olan organizasyonda yarışlar; gulet, tırhandil, mozaik, klasik ve cruiser kategorilerinde gerçekleşecek. Bu yarışlara yalnızca ahşap yatlar değil, tüm kategorideki yatlar katılabilecek.
 
Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan, yıllar boyunca eğlenceli ve unutulmaz etkinlikleriyle uluslararası yelkencileri buluşturan bir festivale dönüşen ve bu yıl Amerikan Hastanesi’nin isim sponsorluğunu üstlendiği The Bodrum Cup, 30. yılına özel olarak hazırlanan kapsamlı etkinlikler ve adrenalin dolu yarışlarla heyecanın dozunu ve eğlenceyi daha önce hiç olmadığı kadar artırıyor.

İlgili Makaleler