Uzak Doğudan: 10 Kore Güzellik Ürünü

Cildinize etkili bir temizlik ve arınma deneyimi sağlayan No.1 Moist King’s Berry Cleansing Oil, özel formülüyle siyah noktaları ve kiri eriterek gözenekleri rahatlatır, cildi nemlendirir. Cildin yağ & nem dengesinin sağlanmasında yardımcı rol oynar. Uzun kullanım ömürlü büyük “King Kong” boyutuyla cildinizi temizlemek ve temiz tutmak için uzun süre yanınızda.

Karbonatlı su ve pembe kil ile hazırlanan yenilikçi formülüyle April Skin Pinky Piggy Carbonated Pack cildinizdeki ve gözeneklerinizdeki kir kalıntılarını derinlemesine temizler. Yüzünüzde köpükten bir tabaka oluşturarak nazikçe cildi temizler ve cildinizi ışıltılı bir görünüme kavuşturur.

 

Cildiniz gece boyu yenilensin ve her sabah gençleşerek uyanın! Night Repair Seruming Ampoule kırışıklığa, strese ve zararlı dış etkenlere karşı cildin yenilenmesinde, daha canlı ve ışıltılı hale gelmesinde destek sunar. Uzun süre etkisini korur ve cilt elastikiyetine destek olarak yaşlanma belirtilerine karşı etki sağlar. Birkaç damlası yüksek etkisini göstermesi için yeterlidir.

 

Özel bölgeler için premium ve inovatif bir çözümle tanışın: Heimish Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch! Kırışıklık ve ince çizgilere karşı cildinize destek olmanın yanında cildin ışıltı kazanmasında da rol oynayacak şekilde tasarlanan üstün hydrogel yapraklar eşsiz bir bakım sunuyor. Sizi gül yapraklarıyla sarmalayacak bu meditatif deneyim cildi ve ruhu rahatlatmak için ideal. Göz bölgesi, alın, dudak çevresi, boyun gibi özel bakım isteyen bölgeler için uygun tasarımı ile cilt elastikiyetini desteklemek istediğiniz bölgelerde baş yardımcınız olacak  Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch cildi tatmin edici şekilde nemlendirir. Göz kremi gibi özel bölge kremleriyle birlikte kullanıma uygun hidrojel bantlar %100 çevre dostu ve suda çözünebilir yapıdadır. Dilerseniz sıcak suda hidrojel bandı çözebilir ve bir esans olarak bile kullanabilirsiniz! Heimish’in yenilikçi çözümü Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch daha önce karşılaşmadığınız bir deneyim sunmaya söz veriyor.

 

Kimyasal peeling mi yoksa mekanik peeling mi? Neden seçim yapmak zorunda kalmalıyız, üstelik Neogen, Bio-Peel Gauze Peeling Wine gibi harika bir “ikisi bir arada çözüm” sunmuşken! Ölü deri hücrelerinicilt atıklarını ve istenmeyen tüm maddeleri cildimizden nazikçe arındıran eşsiz yapıdaki 30 ped cildinizi daha berrak, temiz ve yumuşak hale getirmek için hazır bekliyor. Bio-Peel Gauze Peeling Wine pedlerini eşsiz kılan, 3 katmanlı çok fonksiyonlu özel yapısı ve içerdiği resveratrol gibi şaşırtıcı ve etkin içerikler… %100 Pamuktan üretilen gazlı bez benzeri birincil katman cilt yüzeyine nazik bir mekanik peeling uygulaması sunar, 2. “puf” katman peelingin daha yumuşak ve tahriş etmeden gerçekleşmesine yardımcı olurken 3. katman mükemmel peeling deneyimini tamamlayan aktif içeriklerden oluşan serumu barındırır. 

Zengin kolajen takviyesi ile hayran bırakan dudakların ismi Collagenic Aqua Volume Lip Essence! İçeriğindeki kolajen sayesinde dudaklarınıza zengin bir nemlendirme deneyimi sunan Collagenic Aqua Volume Lip Essence bitkisel içeriklerinin yardımıyla dudakların üzerinde koruyucu bir nem kalkanı görevi görür. Dudaklarınızın tüm gün nemli kalmasına ve tatlı bir kokuya sahip olmasına yardımcı olur. Hassas dudaklar için müthiş bir koruyucu destek sunan formülü paraben ve yapay içeriklerden uzaktır, güvenle kullanılabilir. Kolajenin sıkılaştırıcı etkisiyle dudakların genç kalmasına yardımcı olan Collagenic Aqua Volume Lip EssenceSPF10 faktör güneş koruması ile dudakları zararlı UV ışınlarındankoruyarak güneş ışınları vb. etkilerden kaynaklanan erken yaşlanma belirtilerini geciktirici rol oynar. İnce dudak derisi UV ışınları tarafından kolayca hasara uğratılır ve yıpranır. Yaş ilerledikçe ruj gibi makyaj malzemeleri dudaklara zarar vermeye başlar ve dudakların mat bir renkte kalmasına neden olur. Aslında vücut genelinden çok daha zayıf deriye sahip dudaklarınızın çok daha fazla korumaya ihtiyacı vardır. Collagenic Aqua Volume Lip Essence dudak derisine hak ettiği korumayı sağlar!

 

Özellikle hassas ciltlerde leke ve sivilce tedavisine mükemmel bir destek sunan Cosrx Centella Blemish Ampule içerdiği centella asiatica leaf water ile yara ve enfeksiyonlara karşı cildinizin yanında yer alır. Cildi yatışmasına, nemlenmesine yardımcı olurken, cilt elastikiyetinin artmasında da etkin rol oynar. Cildin sebum dengesinin düzenlenmesinde de güvebileceğiniz Cosrx Centella Blemish Ampule; karma, hassas, yağlı & sivilceli ciltler için eşsizdir. Etkisini anında gösterir, kızarıklık ve iritasyon olduğunda hemen kullanılabilir.

 

%20 shea butter içeren ultra nemlendirici formülüyle Village 11 Factory Relax-Day Body Oil Cream tüm vücuda uygulanabilir. Aqua Butter Complex’i ile cildinizi mükemmel şekilde besler ve cildin canlanmasına destek sunar. Doctor Geek’in gizli formülüyle hazırlanan Relax-Day Body Oil Cream etkisiyle sizi şaşırtacak.

 

Bildiğiniz saç kremlerini ve şampuanları unutun! K-Beauty’nin neden dünyada bu kadar çok sevildiğini anlamak için harika bir örnekle tanışın: Pyunkang Yul Shampoo saçlarınızı ve saç derinizi mükemmel şekilde temizler ve besler, saç kremi kullanmanıza gerek bile kalmaz. İçerdiği saposhnikovia divaricata kök ekstresi kusursuz formülünün baş aktörü, saç derisinin ve saçların daha temiz ve sağlıklı olmasına destek olur. Pyunkang Yul Shampoo‘nun sulu yapısı, saç ve saç derisine işlemesini kolaylaştırırken, zengin ve küçük köpükleri kirden derinlemesine arınma sağlar.

 

Doğal bir güzellik için doğadan yardım almaya ne dersiniz? Manyo Factory Herbal Fresh Moist BB %99,9’i doğal %44,4 organik içerikle formüle edildi. Hafif yapısı ve gün boyu kaybolmayan güçlü kapatıcılığıyla Herbal Fresh Moist BB size K-Beauty’nin “no makeup make up” konseptini mükemmel şekilde deneyimle fırsatı sunuyor. Cildin doğal güzelliğini vurgulayan “makyaj yok gibi makyaj” konsepti ile duru bir görünüm sunan Herbal Fresh Moist BB cilt tonunu eş ve doğal bir görünüme kavuştururken hafif formülü cildin nemlenmesine destek sağlıyor. Hipoalerjenik yapısı sayesinde hassas ciltler için bile güvenle kullanılabilir. Sunduğu SPF29 PA++ güneş koruma ile zararlı güneş ışınlarına karşı cildinizin yanındadır. Aralarında lavanta, aloe vera, çay ağacı gibi birçok “star” içeriğin de bulunduğu 40’a yakın doğal ve organik içerikle cildinize mükemmel bir bakım sunan Herbal Fresh Moist BB her açıdan bir BB kremden daha fazlası!

 

İlgili Makaleler