Zor Bir Süreç: 15-22 Ekim Haftalık Burç Yorumu

PAZARTESİ: Uranüs-Merkür ve Ay düğümleri arasındaki sert T Kare hafta boyunca etkili olacak. İletişim araçlarındaki bozulmalar, ani sert söylemler, fütursuz konuşma ve yazışmalar geleceğe vurulan birer olumsuz damgaya dönüşebilir ve kötü ancak unutulmaz bir anı yaratabilir. Sonuçları eziyete dönüşecek olaylardan kaçınmak için tek çare iyi düşünüp iyi davranmaya çalışmak. Güneş-Plüton kare açısı ise hayatımızda köklü değişiklikler, ani ve çok sayıda kayıplar, benliğimizi değiştirecek, canlılığımızı yok edecek baş edilmez gelişmeler yaratabilir. Oldukça zor bir hafta bizi bekliyor. Aynı açıları geçtiğimiz hafta da deneyimlemiştik.

SALI: Venüs ve Merkür Akrep burcunda buluşuyor, kucaklaşıyor. Gerilemesini sürdüren Venüs eski aşkları ve geçmişte kalan ilişkileri yeniden davet ediyor. Üstünde düşünmek ve hatırlamak gereken ilişkiler, mali kayıplar can sıkabilir. Yeniden değerlendirmelerin sonucu ayrılık da olabilir. Hafta sonuna dek zamanınız var acele karar vermemelisiniz.

ÇARŞAMBA: Ay ve Plüton Oğlak burcunda kucaklaşıyor. Bu kucaklaşma ile Güneş-Plüton sert açısı bir kez daha tetiklenecek ve toplu ölümlerden, egoyu yerle bir eden gelişmelere kadar birçok olayın üzmesine neden olacak. Bu durum tüm hafta boyunca geçerli ancak özellikle Salı-Perşembe arasında yoğun zorluklar yaşanabilir.

PERŞEMBE: Ay bu kez Kova burcunda yol alan Mars’la kavuşuyor. Geçmiş aylarda yaşanan Mars retrosu sırasında yapılan hataların sonuçlarıyla şimdi yüzleşmek olası. Öfkeli çıkışlar gün içinde çok mümkün. Oysa evrensel değerler ve başkalarının hakları için mücadele etmeye başlamak yapılacak en iyi şey.

CUMA: Güneş Terazi burcunda yolculuk yapıyor ve yavaş yavaş Uranüs’ü karşısına almaya başladı. Güneş hem Plüton, hem Uranüs’le sert açılar kuruyor. Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlaklar için zor bir dönem. Öte yandan her burç her doğum haritası bu dönemden etkilenecektir. Bu bir çeşit kaos açısı. Astroloji öngörüleri açısından en korkulası açılar. Dolayısıyla patlamalar, yangınlar, terör saldırıları, toplu ölümler, doğal afetler, yanardağ patlamaları veya uçaklarla ilgili korkutucu gelişmeler, haftanın son günlerinde can sıkıcı olacaktır.

CUMARTESİ: Gerçeklerin gün yüzüne çıkması öfkeyi kontrolsüz hale getirebilir. Mars B.M kavuşumu görünenin ardındakini görmeyi/ anlamayı sağlayacak. Evrensel değerlerimizi yeniden sorgulamak için bu açıdan yararlanabiliriz. Yorgun, içe dönük ve hüzünlü bir gün yaşanabilir, Ay balık burcundan geçiş yapacak.

PAZAR: Ay hafta boyunca hemen her gün bir başka gezegeni tetikledi. Bugün Neptün’e kucaklaşarak hafta boyunca yaşlanan sorunların sağlamasını yapacak, duygulandıracak, hayal kırıklıklarını hatırlatacak ve düşleri gerçekleştirmeye giden yolu açacak. Ay-Plüton arasında sevimli bir açı da oluşuyor. Güçlü bir dostun yardımını almak hiç zor değil. Bugün düğümler çözülebilir ve elbette Dolunayın etkisi başladığı için yeni çareler üretilebilir.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

Her hakkı saklıdır.

İlgili Makaleler