Cara Delevingne x BALMAIN

 Bugüne kadar çantalarla alakalı söylem hep şöyleydi: “İki çeşit çanta vardır; klasik ve trend,” peki ya ikisini de bir arada istersek? Paris merkezli moda evi Balmain, 26 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne ile birlikte çantaya yeni bir nefes getiriyor.
İş birliğinden ortaya çıkan ‘Romeo’, ‘Twist’ ve ‘BBag’ çantalar zamansızlığı trendle birleştirip bize sunuyor.

Çantaların üçü de siyah, ‘Romeo’ nun zımba ve çivi detayları asi olmakla beraber sınırları ne kadar zorlayabileceğinizi gösteriyor.

BBag’ kapitone çanta geleneksel modele lüks bir dokunuş katan altın zinciriyle şık ve dikkat çekici.

Twist’ ise köklerine sıkıca tutunmuş klasik modelin, modern yorumunu yansıtıyor.

Markanın baş tasarımcısı Oliver Rousteing ve model Cara Delevingne, bu üç çantanın deri ceketli kombinler yapsanız da, feminenliğinizi ön plana çıkaran elbiseler giyseniz de size çok yakışacağını belirtiyor.
Rousteing: “Çantalarımız Balmain kadınını çok yönlülüğünü yansıtıyor, bunu da iyi giyinmeyi bilen çok yönlü bir kadının bakış açısıyla sağladık, Cara ile çok iyi arkadaşız, zaten arkadaş olmadığınız biriyle iş birliği yapabilmeniz çok zor. Genel olarak baktığınızda her çantanın verdiği mesaj birbirinden çok farklı,” diyor.

26 yaşındaki İngiliz model Delevingne ise: “Oliver’ı hayatımın her döneminde tanıyormuş gibiyim, bu bağ işimizi çok kolaylaştırdı,” diyerek tasarımcıyla ne kadar rahat çalıştığını anlatıyor.

Çantalar 29 Mayıs’ta ön siparişe açılacak ve haziran ayının ortalarında satışa sunulacak.

İlgili Makaleler