Gerçek İkonlar Zamansızdır

Sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da 40 yıldır her ortamda kabul görmeyi başaran tekne ayakkabıları bu sezon minik dokunuşlarla yenilenen modellere de sahip.
Hem kadınlar hem de erkekler için yaz aylarının öne çıkan ürünleri arasında zamansız, her sezon trendlerin arasında girmeyi başaran  ikonik Timberland tekne ayakkabıları var. Bu sezon, Timberland tekne ayakkabıları inovatif ve minik dokunuşlarla yenilenen modellerle de karşımızda.
40 yıl önce ilk kez piyasaya sunulduğundan bu yana evrilerek hayatımızda kalmaya devam eden Timberland tekne ayakkabıları, sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da her ortamda kabul görmeyi başardı. Ve yıllar yılı şehir hayatında konforlu şıklık arayanlardan, tecrübeli denizcilere ve uluslararası trendsetterlara uzanan geniş bir kitle tarafından benimsendi.
 

Tekne ayakkabıları koleksiyonu dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla her sezon olduğu gibi bu sezon da gözde. İkonik Timberland tekne ayakkabıları bu sezon, minik dokunuşlara sahip yenilikçi modelleriyle de karşımızda. Köklü bir mirası yenilikle buluşturan Camden Falls modeli ekstra yastıklama için ortholite tabanıyla dikkat çekiyor. Tidelands modeli ise klasik stile modern bir dokunuş için SensorFlex taban ve bağcıksız bir alternatife de sahip.
 

İlgili Makaleler