Sonbaharda ilham alabileceğiniz nail art fikirleri

Yazın parlak, rahat ve çarpıcı etkisi yerini yavaş yavaş sonbahar rüzgârlarına ve doğaya dönüşe bırakıyor. Mevsimin kendine has atmosferinin tırnak sanatına yansıması da kaçınılmaz olduğu için, birçok yeni fikir de sezona bizimle birlikte giriş yapıyor.

İşte 2024 sonbaharında tırnaklarımızda görmek isteyeceğimiz en popüler ve dikkat çekici nail art önerileri!

Zengin bordo ve koyu kırmızı

Geçen seneye imzasını vuran ve oldukça hit bir dönem yaşayan “bordo”, bu sezon da ortalıktan kaybolmaya hiç niyetli değil. Bir yaz tatili molasından sonra soğuk havalarla birlikte geri dönüş yapan koyu kırmızı tonları, tırnaklarımızı süslemeye devam edecekler.

Sonbaharın derin ambiyansını yansıtan bordo ve kırmızı tonları çoğunlukla tek renk uygulamalarda tercih ediliyor. Lacivert, yeşil ve kahverengi gibi diğer koyu renkler de gündemde.

Minimalist desenler
“Old money” estetiği, “Clean girl” akımıyla birleşince duru ve modern görünümler kalpleri büyük bir hızla fethederek tırnaklarımızda yerlerini aldılar. Fransız manikürü senelere meydan okumaya devam ediyor ancak minimalist desenler de bu sezon oldukça gündemde. İnce çizgiler, basit tasarımlar ve geometrik şekiller tırnaklarınızı şık bir biçimde vurgulayacak.

Metalik dokunuşlar
Altın ve gümüş gibi metalik tonlar, sonbahar paletinizdeki klasik renkleri yeniden canlandırıyor. Ancak bu sezon sadece altın ve gümüş ile kısıtlı kalmıyoruz, her tondan metalik ışıltılara biz çok tamamız! Tırnak uçlarına ya da tam yüzeye uygulanan metalik dokunuşlarla görünümlere hava katıyoruz.

Bunun yanı sıra, uzun tırnaklar çoktan daha kısa ve küt versiyonlarına dönüşmeye başladılar. Minimalist tarz sahipleri bu sonbahar oldukça şanslı!

Kapak: @isabelvinagree

İlgili Makaleler