26 Kasım-2 Aralık Haftalık Burç Yorumu

KOÇ: Güneş-Jüpiter kavuşumu, bol bol seyahat edeceğiniz, istediğiniz eğitimleri alabileceğiniz, daha çok tanınacağınız üstelik bunları partnerinizle birlikte yapacağınız bir dönemin sinyalini veriyor. Değerlendirin. Ancak kendinizi köşeye sıkıştırılmış ve huzursuz hissetmek aşırı tepkisel davranışları beraberinde getirecek. Spiritüel çalışmalar hafta boyunca en çok ihtiyaç duyacağınız şey olabilir. 

BOĞA: Yılın en şanslı günlerindesiniz ve Güneş-Jüpiter kavuşumu ekstra gelirler kazanmanızı, piyango veya şans oyunlarından gelir elde etmenizi sağlayabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeli ancak arkadaşlarla veya ekip olarak bir yatırımın peşine düşmemelisiniz. Aile bireyleri iyi bir ortak. Rehavet ve tembellik fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

İKİZLER: Güneş-Jüpiter kavuşumu yeni bir iş ortaklığını, evliliği veya yakınlarla ortak alınan kararların fırsata dönüşecek sonuçlarını destekliyor. Yakın çevrenizden insanlar veya medya atacağınız her adımı destekleyebilir veya tanıtabilir. Reklam çalışmalarınızın sonucunu kolayca alacaksınız. Ancak yöneticileriniz veya otoriteleriniz bu hafta destek değil köstek. Dikkatli olmalı şimşekleri üstünüze çekmemelisiniz.

YENGEÇ: Mali konularda şanslı bir haftaya başlıyorsunuz. İş alanınızda Güneş ve Jüpiter kavuşacak buda size aha fazla para olarak dönecek. Sadece para değil özgüven ve sağlık konularında da şanslısınız. İyi değerlendirin. Ancak yolculuklarda dikkatli olun. Kazaya açıksınız ve öfkenizi iyi kontrol etmelisiniz. Eğitiminiz devam ediyorsa veya medya, basın yayın alanlarında çalışıyorsanız sorunlar beklenmedik anda mutluluklara gölge düşürebilir.

ASLAN: Aşk, bebek sahibi olmak veya yeni projeler ortaya koymak bu hafta çok kolay. Yeni bir aşka yelken açabilir veya bebek sahibi olma adımlarınızın başarılı sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Projeler yaratıcılığınızı yükseltebilir. Her anlamda şanslı ve keyifli hissedeceksiniz. Değerlendirilmesi gereken bu hafta olayları yönetemez izleyici kalırsanız ne yazık ki şansı kaçırırsınız.

BAŞAK: Sezgilerinize güvenmeniz, spritüel konularda daha yoğun çaba harcamanız gereken özel bir dönemdesiniz ve ev alma, mülk edinme veya evinizi daha konforlu hale getirmek gibi fırsatları kaçırmamalısınız. Bunların hiç biri bana göre değil diyorsanız aile içi ilişkileri iyileştirmek için uğraşın. Karşılık bulacaksınız ve yıl boyunca aile bireylerinin desteğini alacaksınız. Ancak danışmanlarınız, düşmanlarınız veya bazı yakınlarınız karşınızda olacak. Gizli yalan savaşlarına da hazır olmalısınız.

TERAZİ: Güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Yakın çevrenizi ve arkadaş gruplarınızı genişletebilir, ortak çalışmalarda başarı kazanabilirsiniz. Güneş-Jüpiter kavuşumu seveceğiniz seyahatleri, sunumlarda başarıyı ve çevre değişikliğini getirecek. Ancak iş arkadaşlarınızın öfkesini çekmenizde olası. Mars’ın konumu sağlık sorunlarınızın artacağına işaret ediyor. Sakinleşmeyi başarmalısınız.

AKREP: Mali konularda şanslı bir haftadasınız. Daha çok kazanmanız mümkün değilse, daha çok özgüven kazanmanız daha iyi hissetmenizi sağlayacak. İyimserlik pek size göre değil ancak bu hafta bir çok konuda iyimser ve neşeli hissedeceksiniz. Çocuklarınızın kaprisli tavırlarına veya partnerinizin pasif agresyonlarına rağmen keyfinizi bozmayacaksınız. 

YAY: Güneş-Jüpiter kavuşumu burcunuzun 3. Derecesinde gerçekleşiyor. Yani burcun ilk gününde doğduysanız çok ama çok şanslısınız. Hayatınızdaki her dileği gerçekleştirecek bir ruh halini keşfettiniz bile. Son derece neşeli ve iyimsersiniz. Hayata olumlu bakmayı başarıyorsunuz. Aile bireyleriyle aranızdaki gerilim sizi düş kırıklığına uğratsa bile bunun onların kendi sorunu olduğunu görmeniz avantaj sağlayacak. Sadece ileri bakın. Geçmişle ilgilenmeyin.

OĞLAK: Güneş-Jüpiter kavuşumu bilinçaltınızın güzel manzaralarıyla yeniden karşılaşmanızı sağlayacak. Kendinizi tanıyacak, özgüveninizi yükseltecek ve spritüel konulara ilgi duymaya veya sadece meditasyonla tanışmanın keyfini yaşamaya başlayacaksınız. Ancak yakın çevrenizden adeta sabrınızı sınayan kişiler ortaya çıkacak. Dikkatli olmalısınız ve ucuz numaralara prim vermemelisiniz.

KOVA: Yeni dostlar ve birçok arkadaşlar hayatınıza katılıyor. Geniş bir çevrede kocaman bir dostluk çemberi oluşturacaksınız. Bu sizin açınızdan yılın en şanslı konusu. O dostlarla gelecekte birlikte neler yapacağınızı tahmin edemeyeceksiniz. Öte yandan paranıza göz diken kişilerle mücadele etmeniz veya aşırı harcama eğiliminizle baş etmeniz de gerekecek. Özgüveninizin sarsılmasına izin vermeyin. 

BALIK: Kariyer alanında bir Güneş gibi parlayacaksınız. Güneş-Jüpiter kavuşumu yeni bir yükseliş yolculuğunu başlatacak. Ancak öfke kontrolünde başarılı olmalısınız aksi halde bütün avantajı kaybedersiniz. Gözlem altındasınız. Bir şekilde mücadeleci, sakin ve kinci olmayan yapınızı sergileyebilmelisiniz. Birkaç teklif birden alırsanız en değerli olanı seçin. Değerinize değer katacaktır. 

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
HER HAKKI SAKLIDIR.

İlgili Makaleler