Bodrum’un en önemli lezzet duraklarından The Bodrum EDITION, İstanbul’un çok sevilen Fransız gastro-bistrosu Batard’ı ilk kez Bodrum’da ağırlıyor. 29 Haziran Perşembe akşamı BRAVA’da gerçekleşecek “Batard Pop-Up Dinner”da Batard’ın ünlü şefi ve aynı zamanda kurucu ortaklarından Cihan Kıpçak çok özel bir menüyle The Bodrum Edition BRAVA’nın mutfağına konuk olacak. BRAVA ile Batard’ın gastronomik buluşması konuklara unutulmaz ve lezzet dolu anlar yaşatacak.
Yaza özel projeleri ve işbirlikleriyle birçok başarılı işe imza atan The Bodrum EDITION, gastronominin önemli isimlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2018 yılı Oscar Ödül Töreni’nde iki kez görev alan ünlü şef Cihan Kıpçak kurucu ortağı olduğu restoranı Batard’la ilk kez The Bodrum EDITION’ın imza açık hava restoranı BRAVA’ya konuk olarak Batard mutfağını BRAVA’ya taşıyacak. BRAVA’nın büyüleyici atmosferi ve Batard’ın kendine has lezzetlerinin buluşması davetlilere keyifli saatler yaşatacak. Geçtiğimiz yıllarda şef kategorisinde ‘’GQ Türkiye Men of The Year’’ ödülüne de layık görülen Cihan Kıpçak’ın yorumladığı Agnolotti, Dana Kaburga ve Kara Orman Profiterol’ünü deneyimlemek ve BRAVA’da unutulmaz bir akşam geçirmek için yerinizi şimdiden ayırtın.
The Bodrum EDITION Ege Denizi’nin muhteşem atmosferinde konuklarına unutulmaz yaz geceleri yaşatıyor. Lüks ve eğlence anlayışındaki iddiasının yanı sıra gastronomi alanında da her zaman önde olan The Bodrum EDITION yaz boyunca dünya mutfaklarından deneyimler sunmaya devam edecek.
Restoran rezervasyonunu +90 252 311 31 35 veya restaurants.bod@editionhotels.com üzerinden; otel rezervasyonunu ise +90 252 311 31 31 veya reservations.bod@editionhotels.com üzerinden yapabilirsiniz.