Maison Francis Kurkdjian’ın yeni vücut bakım koleksiyonu eşsiz deneyimler sunuyor

Maison Francis Kurkdjian’ın güzel koku ve yaşama sanatı felsefesiyle hayat verdiği yeni vücut bakım ürünleri koleksiyonu, kokusu, yoğunluğu, kalıcılığı, temizleme ve bakım etkisiyle karşı konulamaz duyusal deneyimler sunuyor. Francis Kurkdjian’ın imza kokuları 724, Baccarat Rouge 540, Aqua Universalis, À la rose ve OUD satin mood’un yansıtıldığı el ve vücut temizleme jelleri, vücut losyonları, vücut yağları ve saç spreylerinden oluşan koleksiyon, kişisel bakımda yeni bir sayfa açıyor.   

724, Baccarat Rouge 540, Aqua Universalis, À la rose ve OUD satin mood kokularının başrolde olduğu yeni vücut bakım koleksiyonu, 24 saat kalıcı parfüm etkisiyle kişisel bakıma yeni bir ritüel kazandırır. El ve vücut temizleme jeli, vücut losyonu, vücut yağı ve saç spreylerine kadar tüm ihtiyaçların düşünüldüğü koleksiyon temizlenme, bakım, yenilenme ve yumuşaklık etkisiyle de kişisel bakıma yeni bir anlayış katar. Koleksiyon zarif kokulu dokularla temas halinde farklı duyumlardan oluşan yeni bir dünya yaratırken, imza kokuları her an yaşamak için ayrıcalıklı bir fırsat sunar.

Günlük kullanım için ideal, ismini taşıdığı kokularla aynı yoğunluk ve kalitedeki el ve vücut temizleme jelleri, bol köpüklü yapısıyla cildi hızlıca temizler ve kolayca durulanır. Ciltte anında tazelik ve yumuşaklık bırakır. Shea, kamelya tohumu ve tatlı badem yağları ile formüle edilen kokulu vücut losyonları cilde anında nüfuz eder, cildi nemlendirir. Kadifemsi bir bitişle hafif hoş kokulu bir etki bırakır. Kolayca uygulanabilen kokulu vücut yağları, tatlı badem, argan, macadamia fındığı ve kayısı çekirdeği yağlarının etkileri ile cildi güzelleştirirken aynı zamanda anında rahatlık hissi verir. Hint yağı ve leylak özlü formülü ile saçı ağırlaştırmayan saç spreyleri, saça parlaklık, yumuşaklık ve tazelik katar. Zarif bir silaj yayan spreyler koku imzanızı, saçların uçlarına kadar yayarak zarafeti zirveye taşır. 

7/24 yaşamak isteyenler için

İlk kez kokulu, zarif dokulu vücut bakım ürünleriyle buluşan taze ve parlak 724’ün, İtalyan bergamotu, filbahri, yasemin ve tatlı bezelye çiçeğinden oluşan ışıltılı tazeliğine, sandal ağacı ve beyaz miskin rahatlatıcı notaları öncülük eder. Baştanbaşa modern şehir yaşamını yansıtan koku, şehrin ritmine uygun olarak 7/24 yaşamak isteyenler için ideal. 

Duyuların simyasını aktarır

Olağanüstü ve gizemli bir kreasyon olan Baccarat Rouge 540’ın benzersiz ve yoğunlaştırılmış formülü, çiçek, amber ve odun notalarıyla yavaşça ortaya çıkan duyuların simyasını aktarır. Yeni vücut bakım ürünleri serisinde artırılan silaj ciltle bütünleşir. Seride bulunan vücut yağı cilt üzerinde duyusal bir şekilde süzülür.

Sağlık ve mutluluk kaynağı Aqua Universalis

Erkekler ve kadınlar tarafından sevilen, sağlık ve mutluluk kaynağı Aqua Universalis ile mutluluk, taze, ferah, parlak bir temizlik hissinde buluşur ve bu his vücut bakım ürünlerinde daha da artar. Her ürün, hafif odun notaları ve miskle daha da yüceltilen, müge, filbahri ve yaseminden oluşan bir narenciye buketini kucaklar.

Işıltılı bir feminenlik simgesi

À la rose vücut bakım serisi, özgür ve ışıltılı bir zarafetin resmi. Sofistike bir duygusallığı ortaya çıkaran parlak, ışıltılı bir feminenlik simgesi. Damask ve Centifolia güllerinin ışıltılı, zarif vurguları, miskin daha sıcak dokunuşuyla Kalabriya’dan gelen bergamotun, menekşe ve manolya çiçeklerinin yumuşaklığına eklendiğinde formülün parlaklığını artırır.

Vücudu altın benekli bir gizem dünyası ile sarar

Çekici OUD satin mood kokulu vücut bakım serisi, yoğun silajını tamamen ortaya çıkararak, vücudu her saniyenin sonsuzluk gibi hissettirdiği göz kamaştıran, altın benekli bir gizem dünyası ile sarar. Laos’tan gelen güller ve öd ağacı, rafine amber-vanilya akoruna zarif bir şekilde eşlik eder. 

Maison Francis Kurkdjian vücut bakım ürünleri koleksiyonuna Beymen Akasya, Beymen İstinyePark, Beymen Nişantaşı, Beymen Suadiye, Beymen Vadi İstanbul, Beymen Zorlu, Beymen Ankara Armada, Beymen Ankara Panora, Beymen Antalya Rixos, Beymen İzmir İstinyePark, Beymen İzmir Hilltown ve Beymen.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler