2024 yaz sezonunun favori makyaj trendleri

Yaza sayılı günler kala bu yazın en favori makyaj trendlerine göz atmaya ne dersiniz? Bu yazın enerjisini yalnızca kıyafetlerinizle değil makyajınızla da yakalamaya hazır olun! Çünkü bu yaz renkler ve ışıltılar hiç olmadığı kadar bizimle!

İşte 2024 yaz sezonunda öne çıkacak makyaj trendleri…

Renkli maskara

Siyah maskaralara elveda canlı renklere merhaba! Bu yaz rengarenk kirpiklerin göz kamaştırdığı makyajlara hazır olun. İster mor, ister kırmızı isterseniz de yeşil… Hangi rengi kullanırsanız kullanın makyajınız hiç olmadığı kadar dikkat çekecek.

Mavi farlar

Bu yazın en favori far rengini açıklıyoruz: “mavi”. 60’ların nostaljik havasını yakalayabileceğiniz mavi farlar yaz makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak. İster tüm göz kapağınızda isterseniz de yalnızca göz pınarlarınıza uygulayabileceğiniz mavi farlar, makyajınızda göz alıcı görünüm sağlayacak.

Islak ten

Islak ten makyajının modası elbette asla geçmeyecek. Öyle ki, bu yaz da ışıl ışıl parlayan cildinizin hafif ıslak görünümü yazın en popüler yansımalarından. Bunun için cam gibi bir cilt görünümü sunan nemli bir fondöten, elmacık kemiklerinizi öne çıkaracak bir aydınlatıcı ya da ıslak bitişli bir allık kullanabilirsiniz.

Toprak tonlarında rujlar

Bu yazın favori ruj rengi 90’ların havasını yansıtan toprak ve doğal pembe tonlar. Yaz makyajınızı yumuşatacak ve doğal bir görünüm sunacak bu tonları mat ya da parlak bitişli olarak tercih edebilirsiniz.

Elmacık kemiklerini öne çıkaran pembe yanaklar

Bu yazın favori makyajlarında yanaklar için sıra dışı bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak elmacık kemiklerinizi daha çok ortaya çıkaracak pembe allıklar bu yazın popüler makyaj ürünlerinden. Yazın daha ıslak bitişli bir görünüm sağlamak için likit allıklar seçmenizi tavsiye ederiz.

Mat bitişli smokey eye

Mat görünümlü smokey eye göz makyajları bu yaz en özel gecelerinize eşlik etmeye hazır! Göz makyajınızdaki hafif dumanlı ve ışıltılı görünüm yaz davetlerinde göz alıcı görünmenizi sağlayacak iddianızı yükseltecek.

Holografik makyajlar

2024 yazının en sıra dışı ve dikkat çeken makyajı holografik görünümler olacak. Simli farlar, uzay çağından fırlamışcasına göz makyajları ve yoğun ıslak ten görünümü sunan bu makyajı yaz etkinliklerinde, konserlerde ve festivallerde deneyimleyebilir ve unutulmaz bir makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz.

( Kapak Karesi ve Diğer Görseller: @nikki_makeup )

İlgili Makaleler