Bridgerton’ın yıldızı Nicola Coughlan dizideki sevişme sahneleri hakkında konuştu

Netflix platformunda yayınlanan ve büyük bir beğeniyle takip edilen Bridgerton dizisinin yıldızı Nicola Coughlan, dizideki sevişme sahneleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Dizinin geçtiğimiz haziran ayında yayınlanan 3. sezonunda, bu kez hikaye İrlandalı aktris Nicola Coughlan’ın canlandırdığı ‘Penelope’ karakteri ve Luke Newton’ın canlandırdığı ‘Colin Bridgerton’ üzerine odaklanıyor. Yeni sezon ikilinin aşkları üzerine odaklanırken, geçtiğimiz sezonları aratmayacak kadar iddialı sahneleri de içinde barındırıyor.

Geçtiğimiz günlerde dizideki sevişme sahneleri hakkında açıklamalar yapan Nicola Coughlan, bu sahneler sırasında neden tamamen çıplak olmayı kabul ettiğini ve bu sahnelere bakış açısını anlattı.

Coughlan, sevişme sahnelerinde tamamen çıplak olmayı tercih etmesindeki nedenin beden algısı üzerinden mesaj vermek değil, aslında kendisini tamamen özgür hissedebilmek adına olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili, “Kamera karşısında tamamen çıplak olduğum bir sahne var ve tamamen benim fikrim, benim seçimimdi.” açıklamalarını yapan Coughan, bu sahnelerin kendisindeki hissiyatı ise şu şekilde açıkladı: “Kontrol tamamen bizdeydi ve o sahnelerde ne kadar çıplak olacağımıza biz karar veriyorduk. Tamamen soyunmayı ise kendim istedim ve bunu sadece kendim için, yapmak istediğim için yaptım. Şunu açıkça söyleyebilirim ki; bu inanılmaz güçlendirici bir şeydi.”

Oyuncu, bu sahnelerin aslında bedeniyle ilgili konuşmalara da bir cevap niteliğinde olduğunu savunurken, “O an kendimi çok güzel hissettim ve şöyle düşündüm bir gün 80 yaşıma geldiğimde ve geriye dönüp baktığımda ne kadar ateşli göründüğümü hatırlamak istiyorum!”

Coughan, röportajında bu sahneleri partneri Luke Newton ile çekmenin kendisinde bir konfor alanı yarattığını da dile getirerek, “Luke ve ben gerçekten çok iyi bir partneriz ve birbirimize çok güveniyoruz. Sonuçta çok güçlü ve özgürleştirici oldu. Bu sahneleri başka biriyle çekmekte belki zorlanabilirdim. Çünkü Luke ile sahneler hakkında rahatça konuşabiliyorduk ve sahneler üzerine çok fazla söz hakkımız vardı.”

Bu sezon sevişme sahnelerinin tuhaf bir şekilde en sevdiği sahneler olduğunu da belirten Coughan, sevişme sahnesi sırasında bir mobilyanın kırılmasına ise gülerek şu sözlere yanıt verdi: “Evet öyle oldu ve gerçekten çok komikti. İzleyenler de eminim çok gülecekler.”

( Kapak ve Diğer Görseller: @nicolacoughlan )

İlgili Makaleler