Ünlü isimlerin dikkat çeken plaj stilleri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da plaj modasını ünlü isimler belirliyor. Uzun plaj elbiselerinden, fisto işlemeli bikinilere, ton sür ton kombinlerden, nostaljik esintilere, ünlü isimlerden ilhamla dikkatimizi en çok çeken plaj stillerini yakın merceğe alıyoruz. Ünlü isimlerin birbirinden dikkat çeken plaj görünümlerinden sizin favoriniz hangisi?

( Kapak: @kyliejenner )

Neon Renkler

@hoskelsa

Pembeden yeşile, sarıdan turuncuya, yazın renkli ve enerjik ruhuna yakışan neon renkleri bu yaz bikini ve plaj elbiselerinde sıkça görebiliriz.

Uzun Plaj Elbiseleri

@sarasampaio

Uzun plaj elbiseleri bu yazın da en kurtarıcı parçalar arasında. Derin yırtmaçlı, sırt ve göğüs dekolteli olarak öne çıkan bu parça son olarak ünlü model Sara Sampaio’nun göz dolduran plaj stilinde dikkatimizi çekti.

Fisto İşlemeli Bikiniler

@taylor_hill

Yazın en çok tercih edilen desenlerden biri olan fisto işlemeler, bu sezon kıyafetlerin yanı sıra bikinileri de süslüyor. Öyle ki, plaj stilinize sade bir hava katacak bu parçalar ile yalnızca yaz akşamlarında değil denize girerken de ışığınızı yansıtın.

Ton Sür Ton

@shaymitchell

Neredeyse her sezonun trend görünümü olan ton-sür-ton’lar bu yaz ünlü isimlerin plaj stillerinde öne çıkıyor. Son olarak Shay Mitchell’in tatil karelerinden yansıyan bu görünümde, ünlü oyuncunun plaj stilinde neredeyse tüm parçalarını kahverengi tercih ettiğini ve zengin bir görünüm oluşturduğunu söyleyebiliriz. Bu yaz plaj stilinizde siz de ton-sür-ton denemeye ne dersiniz?

Büyük Aksesuarlar

@kyliejenner

Yazın vazgeçilmezi olan mücevherler, büyük takılar ve rengarenk aksesuarlar, yalnızca mini elbiselere değil bu yaz bikini ve mayolara da eşlik ediyor.

Missoni Desenler

@leoniehanne

Yazın ruhunu en iyi yansıtan desenlerden bir diğeri ise ‘missoni’. Renkli işlemelerin göz dolduran bir bütünlük oluşturduğu bu desenleri bikini, pareo ve elbiseler de bu yaz çokça göreceğiz gibi duruyor.

Nostaljik Esintiler

@kendalljenner

Birkaç sezondur büyük bir ilgiyle plaj görünümlerini süsleyen bandana’lar bu sezon da yükselişi elden bırakmıyor ve plaj modasına iddialı bir hava katmaya devam ediyor.

Örgü Mini Elbiseler

@mirandakerr

Yazın en klasik plaj kıyafeti olan örgü mini elbiseler bu sezon da yükselişte. Klasik ve zahmetsiz bir plaj şıklığı için ideal bir seçim olan bu parçaları, hasır şapka ve gözlüklerle kombinleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler