Pınar Deniz, L’Oréal Paris’in dünyaca ünlü güzellik elçileriyle aynı podyumu paylaşacak

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Pınar Deniz, 23 Eylül Pazartesi günü Kendall Jenner, Eva Longoria, Jane Fonda, Andie MacDowell’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü isimlerle aynı defilede yürüyecek.

Paris Moda Haftası’nın resmi ortağı L’Oréal Paris’in saat 21.30’da Opéra de Paris’te düzenleyeceği defile, kadınların güçlenmesi, öz değerlerini fark etmeleri ve kız kardeşliği kutlamayı amaçlıyor. 

Dünyaca ünlü opera binası Place de l’Opéra’da, 23 Eylül Pazartesi günü Türkiye saati ile 21.30’da gerçekleştirilecek defilede, L’Oréal Paris güzellik elçileri, moda tasarımcıları, güzellik uzmanları ve influencerlar kadınların kendi iç güzelliklerini keşfetmeyi destekleyen güçlü mesajları vermek üzere bir araya gelecek. Defile Instagram ve L’Oréal Paris web siteleri (Le Défilé L’Oréal Paris 2024) üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Pınar Deniz ile defilede yürüyecek global L’Oréal Paris güzellik elçileri arasında; Kendall Jenner, Eva Longoria, Jane Fonda, Andie MacDowell, Aishwarya Rai, Leïla Bekhti, Alia Bhatt, Marie Bochet, Cindy Bruna, Viola Davis, Luma Grothe, Liya Kebede, Aja Naomi King, Aishwarya Rai, Bebe Vio ve Yseult yer alıyor.

Defilede dünyaca ünlü isimlerle birlikte yürüyecek olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyen Pınar Deniz, “L’Oréal Paris’in yıllardır sponsoru olduğu Paris Moda Haftası’nın açılış defilesi Le Défilé L’Oréal Paris’te, markanın global güzellik elçileriyle bir arada bulunacağım. Defile gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Markanın ikonik söylemi olan ‘Çünkü biz buna değeriz’i bir Türk kadını olarak temsil edeceğim için çok heyecanlıyım” dedi.

Bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan Le Défilé, “Walk Your Worth” temasıyla güzellik, teknoloji ile modanın sinerjisini ve  kız kardeşliği kutlayacak.

İlgili Makaleler