Minimalist bir gardırop için olmazsa olmaz parçalar

Kalabalık ve dolu gardıroplar, ayna önünde saatlerinizi kaybetmenize ve içinde kendinizi çok da iyi hissetmediğiniz kıyafetlerle gününüzü geçirmenize neden olabilir. Bu nedenle, minimalizm sadece yaşam alanlarımızda değil, dolaplarımızda da yer alıyor ve birkaç anahtar parçayla doğru kombinler oluşturmanın anahtarını bize veriyor. Böylece, az ama öz parçalarla zamansız ve pratik bir stil yaratmak oldukça basit hale geliyor. İşte minimalist bir stilin temelini oluşturan parçalar!

Beyaz, sade bir gömlek

Minimalizmin ve özellikle iş hayatının belki de en zarif temsilcisi olan klasik beyaz gömlek, şık ya da spor fark etmeksizin her stile kolayca uyum sağlayabilir. Rahat bir jean ile kombinlendiğinde sokak stiline uygun bir görünüm sunarken, kumaş pantolonla bir araya geldiğinde ofis şıklığı yaratır.

Siyah oversize blazer

Neredeyse tüm görünümlerinizi tamamlayabilecek kapasitede olan siyah oversize blazer, klasik ve keskin bir görünüm için mükemmeldir. İster elbise, ister şort, ister jean ile kombinleyin, her zaman kurtarıcı ve minimalist bir kombin elde edebilirsiniz.

@kellyrutherford

Düz kesim jean

Yüksek kaliteli bir jean, hem zamansızdır hem de rahatlık sağlar. İçinde iyi hissedeceğiniz ve bedeninize uyan bir jean, sade bir tişört ile bile olsa stil sahibi görünmenizi sağlar. Farklı renklerini edinebileceğiniz jean için, antrasit, beyaz ve soluk mavi tercih edebilirsiniz. Bu sayede birçok kombinasyona ulaşabilirsiniz.

Küçük siyah elbise

Her kadının dolabında yer alması gereken klasik bir parçadır “küçük siyah elbise”. Dolabınızın hem en kullanışlı hem de yıldız parçası olan bu elbiseyi ister günlük minimal aksesuarlarla, ister gece için şık detaylarla tamamlayın.

Nötr renkli trençkot

Mevsim geçişlerinde hem sıcak tutan hem de zarif görünen bir dış giyim klasiği olan trençkot, her kombininize uyum sağlayacaktır. Bej renk oldukça popüler.

Minimalist ve pratik temel parçaları edindikten sonra, trendlere uygun olarak birkaç yeni parça edinebilir ve modayı hızla yakalayabilirsiniz. Bu sayede hem dinamik görünümler elde edecek hem de stilinizi konuşturacaksınız.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> 90’lardaki süper modellerin podyum dışında giydikleri parçalar

Kapak: @sofiagrainge

İlgili Makaleler