“Chai Latte” tırnaklar yükselişte

Bu sezon nail art dünyasında dikkat çeken trendlerden biri “Chai Latte” tırnaklar. Yalın şıklığı, sıcak tonları ve doğal görünümleri temsil eden bu renk, özellikle minimalizmi benimseyenler ve klasik nude manikürlerden sıkılanlar için ideal bir alternatif olarak hayat buluyor.

Chai Latte tırnaklar, adını aynı ismi taşıyan içecekten alıyor. Tıpkı bu içeceğin sıcak ve rahatlatıcı yapısı gibi, tırnaklarda kullanılan yumuşak kahve, tarçın ve krem tonları da ellerde yumuşak bir etki yaratıyor.

Sıcak ve yumuşak renk geçişleri

@heidiklum

Jennifer Lopez’in de sık sık tercih ettiği bu manikür, minimalist bir duruşa sahip olmasına rağmen sofistike bir havayı da beraberinde getiriyor. “Clean girl” akımının etkisi ve makyaj dünyasında giderek sadeliğe ve doğallığa dönülmesiyle birlikte, bu tür doğal ama stil sahibi trendlerin popülaritesinin artması da hiç şaşırtıcı olmuyor. Chai Latte tırnaklar, her tarza uyum sağlayarak sonbaharın gözdesi oluyor.

Tırnaklarda nude tonlarından hiç vazgeçmesek de, Chai Latte tırnaklar bunun bir adım ötesine geçerek daha sofistike ve zengin bir renk paleti sunabiliyor. Hem günlük kullanıma uygun hem de özel günlerde elegan bir dokunuş yaratmalarıyla öne çıkıyor.

Chai Latte manikürünün ruhu, yumuşak kahve, tarçın ve krem tonlarında yaşıyor. Sıcak bejler, hafif tarçın tonları ve ekrular tırnakları ele geçiriyor.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Sonbaharda ilham alabileceğiniz nail art fikirleri

Kapak: @tombachik & @jlo

İlgili Makaleler