Trend alarmı: Desenli külotlu çoraplar

Coquette trendiyle moda sahnesine güçlü bir geri dönüş yapan külotlu çoraplar, kombinlerin geri planda kalan tamamlayıcısı olmaktan çıkarak stilinizin odak noktası haline geliyor. İster mini eteklerle ister elbiselerle kombinleyebileceğimiz bu parçalar, trend algılarımızı yeniden şekillendiriyor. Desenli külotlu çoraplar, pratik bir tercih olmanın ötesine geçip kış aylarında şıklığını korurken aynı zamanda farklı olmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Bu sezonun öne çıkan desenli külotlu çorap trendleri ve nasıl kombinleyeceğinize dair bazı önerilerimizi paylaşıyoruz!

Geometrik desenlerin modası geçmiyor

Geometrik desenler, özellikle sade kombinlerle tercih edildiğinde ortaya güçlü bir stil çıkarıyor. Siyah, kahverengi, beyaz ya da gri tonlarındaki düz elbiselerinizi, cesur ve canlı geometrik desenlerle tamamlayarak sofistike bir görünüm yaratabilirsiniz.

Hayvan desenleri de başta leopar ve zebra olmak üzere bu sezon oldukça popüler!

Çiçekler ve kurdeleler tekrar bizimle

@sabrinacarpenter

Romantik bir hava estirmek ve coquette trendine yeniden can vermek isteyenler için floral desenli çoraplar biçilmiş kaftan! Kurdele iliştirilmiş çoraplar ya da zarif çiçek motifleri, özellikle midi etekler ve ince topuklularla buluştuğunda nostaljik bir şıklık sunuyor.

Dantel detaylar

Desenli külotlu çorap trendinin en popüler unsuru dantel detaylar oluyor. Daha feminen ve sofistike bir dokunuş arayanlar için mükemmel bir tercih olan dantel külotlu çoraplar, özellikle özel günlerin kurtarıcısı oluyor.

Taşlar ve ışıltılar

Hafif ışıltıların, simlerin ve parıltılı taşların iliştirildiği külotlu çoraplar da gönülleri fethetmeye devam ediyor. Özel günlerinizde yardımınıza yetişecek bu parçalar sayesinde, ışığınız ve stiliniz göz kamaştıracak.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Monokrom beyaz giyim şıklığı

Kapak: @girlcalledluca

İlgili Makaleler