Sezonun öne çıkan pantolon modelleri

Sonbahar mevsimi boyunca pantolonlarda yeni kesimler ve cesur dokular hakim olacak. Bu yıl da sokak stilinde konfor ve şıklığı bir araya getiren tasarımlar, stil anahtarı olmaya devam ediyor. Hem şehrin kalabalık sokaklarında hem de ofislerin klasik zarafetinde tercih edilebilecek modellere birlikte göz atıyoruz!

Geniş paçalar bu sene de bizimle

@mattssonmoa

90’lar rüzgarı dinecek gibi durmuyor. Bu sezon wide leg ve baggy kesimlerle rahat ve özgüvenli bir duruş sergiliyoruz. Yırtık detaylar ya da yıkama efektiyle fark yaratan bu modeller, sokak stilinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Hem sneaker’larla hem de topuklularla kolayca kombinlenen bu kombinleri kendi stilinize uyarlamanız oldukça kolay.

Balon ve varil modeller

Geniş kesim furyasından balon ve varil pantolon modelleri de faydalanıyor. Paçaların ve belin hafif daraldığı bu modeller, rahat ve özgüvenli bir duruş sergilemeye yardımcı oluyor. İster ofis şıklığına taşınsınlar ister günlük tarzın bir parçası haline gelsinler, sonbahar gardıroplarında balon ve varil pantolon modelleri sık sık yer alıyor.

Düşük bel pantolonlar

@sofiamcoelho

Y2K etkisi hızını kaybetmeden moda dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. 2024’te de düşük bel pantolonları yeniden sahneye alıyoruz. Özellikle crop üstlerle, baby tee veya bol gömleklerle kombinlendiğinde şehirli bir hava yaratan bu modeller için geniş paçalar da dar paçalar da ön planda.

Baskılı ve işlemeli pantolonlar

Hayvan desenlerine henüz veda etmiyoruz, hatta onları pantolonlarımıza yansıtıyoruz! Bu sezon da inek ve leopar desenleriyle moda dünyasında karşılaşmaya devam ediyoruz. Dahası, taş işlemelerini ve çeşitli desenleri de pantolonlarımızda taşıyoruz.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Trend alarmı: Desenli külotlu çoraplar

Kapak: @amandampn

İlgili Makaleler