Pandora’dan arkadaşlık bağlarını güçlendiren yepyeni mücevherler

Pandora, arkadaşlık sevgisini ve bu özel bağın hayatımıza kattığı anlamı yansıtan yeni mücevherleri ile dostluğun sıcaklığını ve değerini kutluyor.

Pandora, sevgi ve arkadaşlık gibi içimizdeki en derin duyguları zarif tasarımlar ile birleştirerek gerçek dostluğu unutulmaz anılara dönüştürüyor. Dünyaca ünlü mücevher markası, en yeni tasarımları ile hem kendini hem de en yakın arkadaşını mutlu etmenin en zarif yolunu sunuyor.

Sonsuz arkadaşlık anılarını anlatan charm’lar

Yeni Sallantılı Kalp Charm, 925 ayar gümüşten, ustalıkla işlenerek kalbin etrafını saran yedi ışıltılı taş ile zarif bir tasarım sunuyor. Arka kısmında bulunan ‘Friends never let you do stupid things alone’ mesajı ile arkadaşlık sevgisini mükemmel biçimde ortaya koymayı sağlıyor. Mesafeleri engel tanımayan arkadaşlar için tasarlanan Üçlü Sallantılı Arkadaşlık Charm ise ‘True friends are never apart maybe in distance but never in heart’ mesajı ile aradaki mesafe ne olursa olsun kalıcı bağın hatırlatıcısı olarak hayat buluyor.

İkonik arkadaşlar

Pandora’nın çok sevilen Pandora Moments Kalp Klipsli Yılan Zinciri Bilekliği şimdi kolye formunda mücevher severlerle buluşuyor! Elde tamamlanan 925 ayar gümüş bu kolyenin kalp klipsi, en sevilen charm’ların eklenebileceği yeni bir tasarım sunuyor., 

Sevginin en somut göstergesi

Yeni koleksiyona özel yeniden yorumlanan bir diğer mücevher ise koleksiyonun en gözdelerinden Asimetrik Kalp Halka Küpeler . 925 ayar gümüş ve pembe altın kaplama seçeneklerine ekleyen yeni 14 ayar altın kaplama seçeneği ile çok sevilen bu küpe, gerçek sevginin değişkenliğini ve farklılıklarını yansıtmak için tasarlandı. Halka küpelerden daha özel, cesur ve modern bir ifade barındıran bu küpeler, içindeki en anlamlı duyguları stilinle birleştirerek anlatmana yardımcı oluyor. 

En iyi arkadaşınla dostluğunuzu pekiştirecek mücevherler benzersiz tasarımlarıyla Pandora’da seni bekliyor!

İlgili Makaleler