Sabrina Carpenter’ın saç şekillendirme sırları

Sabrina Carpenter, sadece başarılı müzik kariyeriyle değil, dalgalı sarı saçları ve kakülleriyle de oldukça ünlü. Doğal parlaklık ve büyüleyici bir hacim taşıyan bu stili, birçok güzellik gurusuna ilham kaynağı oluyor. Eğer siz de onun imzası haline gelen saçlarını merak ediyor ve benzer bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, takip edebileceğiniz birkaç öneriyi paylaşıyoruz!

Sabrina’nın saçlarının hacmindeki sır, uzunluğunu kaybetmeden yüzünü ön plana çıkaran hafif katlarda gizli. Yüz çerçeveleme kullandığı katlar, şekillendirildikleri zaman daha canlı ve hareketli bir görünüm kazanıyor.

“Sabrina Carpenter saçı” ikonik bir kavram haline geliyor

Şarkıcı, saçlarındaki buklelerle de anılıyor. Isı uygulamasını minimumda tutmak isteyen Sabrina, genellikle saçlarını bigudilere sarmayı ve saatlerce bekletmeyi tercih ediyor. Bu sayede yıpranmayı azaltarak dalgalı ve hacimli bir görünüm elde edebiliyor.

Sabrina’nın saçlarındaki ışıltı, sağlıklı saçların en büyük simgesi. Düzenli bakım ile sağlanan bu doğal parlaklık için nemlendirici maskeler kullanmayı ihmal etmeyin. Bunun yanı sıra saç yapınıza uygun yağlar kullanabilirsiniz. Şekillendirdiğiniz saçlarınıza birkaç damla saç yağı uygulayarak, Sabrina Carpenter’ın parlak ve sağlıklı bitişine ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Saçınızı boyatmadan önce bilmeniz gereken 5 şey

Kapak: @sabrinacarpenter

İlgili Makaleler