Flormar’ın vegan koleksiyonu: “Green Up”

Flormar, renkli kozmetik tecrübesini doğaya saygılı duruşuyla bir araya getirerek çıkardığı vegan koleksiyonu Green Up ile doğadan gelen güzelliği mükemmel performansla buluşturuyor. Neredeyse aradığın her makyaj malzemesini vegan formülüyle bulabileceğin Flormar Green Up koleksiyonu yeni renkleri, yeni ambalajları ve yeni ürünleri ile seni bekliyor!

70’ten fazla ülkede 60.000’in üzerinde satış noktasında, yüksek performanslı renkli kozmetik ürünlerini mutlu fiyatlarla makyaj severlerle buluşturarak modlarını yükselten Flormar, “Mutluluk Senin Rengin” sloganıyla yola çıktığı; logosundan görsellerine, ambalajlarından mağazalarına kadar büyük bir değişime imza atarak yenilediği marka kimliği ve yenilikleriyle heyecan uyandırmaya devam ediyor. Renk uzmanlığı ve yüksek performanslı makyaj ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Flormar’ın, doğadan aldığı ilhamla yarattığı sürdürülebilir, doğal içerikli ve vegan koleksiyonu Green Up’a yepyeni ürünler ve renkler eklendi.

İki yıl önce çıkan koleksiyonda yer alan ve çok sevilen ürünlerin kalıcılık ve performansları artırılarak yeni renk seçenekleri eklendi. Bir makyaj severin ihtiyacı olan tüm makyaj ürünlerini vegan formül, trend renk seçenekleri ve kusursuz makyaj sonuçları ile sağlayan koleksiyona iki adet de yeni ürün; Green Up Liquid Highlighter ve Green Up Lash & Brow Mascara, dahil oldu.

Doğal kaynaklı ve VEGAN içeriklerle oluşturulan ve oldukça sevilen koleksiyona eklenen yeni renkler ve ürünlerle Green Up koleksiyonu, her detayında eşsiz ve yüksek performanslı bir makyaj deneyimi sunuyor. %97’ye varan doğal kaynaklı içeriğe sahip ürünlerden oluşan ve 11 farklı ürünün yer aldığı vegan koleksiyon ile makyajınızda doğadan gelen dokunuşla mükemmel performansı yakalayabilirsiniz.

Green Up Liquid Highlighter

Kolayca uygulanan ve ağırlık hissi yaratmayan Green Up Liquid Highlighter likit aydınlatıcı, içindeki ışık yansıtan inciler sayesinde doğal bir ışıltı sağlıyor. %93’e varan doğal kaynaklı içeriklerden oluşan likit aydınlatıcı, Skualen, Açai ve E Vitamini ile zenginleştirilen formülü sayesinde cildi, dıştan canlandırırken içten de besliyor. Işıltılı bitiş, parfümsüz formül ve cilde kolay uygulanabilen yapı. Ağırlık yapmayan doku ile 2 farklı renk seçeneği.

Green Up Fondöten

%96’ya varan doğal kaynaklı içeriklerden oluşan Green Up fondöten, Avokado Yağı ve E Vitamini ile zenginleştirilen formülü sayesinde pürüzsüz bir görünüm yaratırken cildi nemlendiriyor ve ağırlık hissi yaratmıyor. Doğal ve mat bitişli yapısıyla 12 saat kalıcı fondöten, gözenek görünümünün gizlenmesine yardımcı olurken parlamayı da kontrol altına alıyor. Tüm cilt tonlarına uyum sağlayan ve ağırlık hissi yaratmayan formül. Doğal ve mat görünüm sağlarken cildi nemlendirir. 8 farklı renk seçeneği. 

Green Up Kapatıcı

%96’ya varan doğal içeriğiyle Green Up Concealer, biyo bazlı glikol ve E Vitamini ile geliştirilen aktif içeriğiyle pürüzsüz kapatıcılık ve aydınlık bir etkinin yanı sıra cildin nemlendirilmesine ve cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Hafif yapısı ve terlemeye karşı özel geliştirilen formülü ile her mevsimde cilde uyum sağlıyor.Ciltle kolay bütünleşmePürüzsüz gösteren optik etki Cildin nemlendirilmesine ve cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı. Aydınlatıcı etki, 6 farklı renk seçeneği.

Green Up Kirpik Serumu

Zayıf ve seyrek kirpikler için yenileyici bir bakım sağlayan Green Up Kirpik Serumu, kirpiklerin uzamasına ve dolgunlaşmasına yardımcı olan aktif bileşenleri içeriyor.  

Green Up Mascara

Kirpiklere etkili ve arttırılabilir bir hacim kazandıran Green Up Maskara, zeytin, ayçiçeği ve bir japon meyvesinden elde edilen doğal mumların karışımını içeriyor. Mayadan fermentasyonla üretilen doğal film oluşturucu sayesinde anında hacim kazandıran bir etki sağlar. Arttırılabilir hacim etkisi %93’e varan doğal kaynaklı hammaddelerden elde edilen bileşenler. Ekolojik kâğıttan üretilmiş ve geri dönüştürülmüş ambalaj.

Green Up Lipstick

Kremsi dokusu ile kolay uygulama sağlayan Green Up ruj, yüksek örtücülüğüyle tek sürüşte dudakları pürüzsüz gösteriyor. Özel formüle edilmiş yapısı sayesinde parlak ve canlı renklere sahip 8 farklı renk seçeneği ve tatlı aromalarıyla doğanın güzelliğini dudaklara yansıtıyor.

Green Up Göz Kalemi

8 farklı renk seçeneği bulunan Green Up Göz Kalemi, pürüzsüz ve kolay bir uygulama sağlıyor. Yüksek pigmentli dokusu ise yoğun ve etkiliyici bir görünüm oluşturuyor. 17 saate kadar kalıcılığıyla dağılmaya ve suya karşı dayanıklı yapısı ile günlük kullanım için oldukça uygun bir seçenek oluşturuyor.

Green Up Nail Scrub

%92’ye varan doğal ve su bazlı formülü ile Green Up Nail-Scrub tırnakları ve tırnak çevresindeki cildi nazikçe temizliyor ve pürüzsüzleştiriyor; tırnakları daha sonraki manikür adımları için hızla ve etkili bir şekilde hazırlıyor. Jöle yapılı dokusu uygulama kolaylığı sağlıyor. Masaj yaparak uygulandığında ciltteki ölü hücreleri temizliyor; peeling etkisi gösteriyor. Kusursuz bir tırnak bakımı sağlayan nemlendirici bileşen kompleksi içeriyor. Gliserin, Japon çiçeği, aloe vera özü ve selüloz parçacıkları ve meyveli kokusu tende keyifli bir aroma bırakıyor.   

Green Up Tırnak Yağı

%80’e varan oranda doğal kaynaklı hammaddelerden elde edilen bileşenleriyle Green Up Tırnak Yağı, siyah, kırmızı ve kahverengi olmak üzere üç çeşit pirinçten elde edilen özel bir içeriğe sahip. Üzüm Çekirdeği Yağı, Ayçiçek Yağı, Kamelya Yağı, Tatlı Badem Yağı ve E Vitamini gibi besleyici vitaminlerin de yer aldığı özel formüllü bu tırnak yağı tırnakları ve tırnak etlerini nemlendirmeye yardım ediyor. 

Flormar Green Up Oje

16 renk seçeneği bulunan Flormar Green Up oje serisi %80’e varan doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor. Formülünde pancar, mısır, pirinç ve şeker kamışı gibi bitki bazlı doğal bileşenler yer alıyor ve zararlı içerikler içermiyor.

Doğal olduğu kadar yüksek performansıyla da oldukça etkili olan oje serisi, tırnaklarda kusursuz bir parlaklık ve canlı görünüm yaratıyor. Tek katta tırnaklara istenilen parlaklığı ve renk yoğunluğunu veren Green Up oje serisi, daha yoğun bir bitiş ve uzun süre kalıcılık için 2 ince kat halinde de uygulanabilir.

Flormar Green Up koleksiyonunu, tüm Flormar mağazaları, yetkili satış noktaları ve flormar.com.tr’den de satın alabilirsiniz.

İlgili Makaleler