adidas Ve Beyoncé’den Çarpıcı Ortaklık

  Beyoncé ve adidas, spor sayesinde yaşamların değişebileceği inancıyla bir araya gelerek yaratıcılıklarını ortaya koydukları bir projeye imza attı. Ivy Park markasının yeniden canlandırılması yanı sıra Beyoncé, adidas’ın kreatif iş ortağı olarak yeni spor ayakkabı modelleri ve spor giyim ürünleri tasarlayacak. İşbirliği aynı zamanda kadınların liderlik, eşit haklara sahip olması ve güçlendirilmesi gibi temel ilkelere üzerine inşa edildi.
  adidas ve Beyoncé sporla dünyada olumlu bir değişim yaratma hedefiyle çok yönlü bir işbirliğine imza attı. Beyoncé ve adidas bu ortaklıkla gelecek nesillerin yaratıcılığına ilham vermeyi ve yeni iş fırsatları yaratmayı amaçlıyor. İkili Ivy Park markası altında sporcuların görünümünden giysileri ve ayakkabılarına kadar kalıpların dışına çıkacaklar. Tasarımdan ulaştığı kitleye ve tüketiciyi de dahil ettiği iş modeline kadar bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacaklar.
  Bu yepyeni iş birliğiyle ilgili olarak Beyoncé, “Bu benim için çok önemli bir ortaklık. adidas, sınırları zorlama konusunda çok başarılı. Yaratıcılığı, büyümeyi ve sosyal sorumluluğu iş dünyasında ön plana çıkaran bir felsefeyi paylaşıyoruz. Kanıtlanmış, dinamik bir liderle Ivy Park’ı gerçekten küresel ölçekte yeniden canlandırmayı ve genişletmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.
  İşbirliği, performanstan yaşam tarzına kadar heyecan verici yeni ürünlerin birlikte tasarlanmasını kapsıyor. Aynı zamanda , gelecek nesil sporcuların, kreatif kişilerin ve liderlerin güçlendirilmesine yetiştirilmesine yönelik benzersiz bir amaç taşıyor. Hem Beyoncé’nin adidas koleksiyonunun hem de Ivy Park markasının yeniden lansmanının temelinde anlamlı ve zengin bir hikâye anlatımı olacak.
  adidas Global Markalar Yönetim Kurulu Üyesi Eric Liedtke ise “Yaratıcı spor markası olarak adidas, statükoya meydan okumakta ve açık kaynak yaklaşımıyla yaratıcılığın sınırlarını zorlamaktadır. Beyoncé, ikonik bir sanatçı, aynı zamanda kanıtlanmış bir iş lideridir. Birlikte, gelecek neslin yaratıcılarını değişime teşvik edeceğiz ve onları güçlendireceğiz. adidas, ailesine Beyoncé’yi dâhil etmekten mutluluk duyuyor” dedi.

 

İlgili Makaleler