Beyoncé’den Yürek Isıtan Konuşma

Beyoncé, Dünya Sağlık Örgütü tarafından organize edilen One World: Together at Home yayınına sürpriz bir şekilde katılarak COVID-19 salgınıyla savaşta her şeylerini ortaya koyan tüm çalışanlara yürekten bir teşekkür konuşması yaptı. 
“Bu akşam gerçek hayattaki kahramanları kutluyoruz. Bizim güvende olmamız için varlarını yoklarını ortaya koyan, korkusuzca hepimizi korumaya çalışan, bu süreci ailelerinden uzakta geçiren tüm doktorlar, hemşireler, sağlık sektörü çalışanları; sizin sağlığınız ve güvenliğiniz için dua etmeye devam ediyoruz. Yemek ve ulaştırma sektöründe çalışan herkese sağladıkları hizmet için çok teşekkür ediyoruz,” diyen yıldız konuşmasının devamında ırkçılık sorununa da değindi. 

“Lütfen, kendinize iyi bakın, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun. Biz bir aileyiz ve size ihtiyacımız var. Sesinize, yeteneklerinize, varlığınıza ihtiyacımız var. Çok zor olduğunu biliyorum ama lütfen sabırlı olun, umutlu olun. İnancınızı kaybetmeyin. Bugünleri atlatacağız,” diyerek konuşmasını sonlandıran yıldız, herkese umut verdi. 

İlgili Makaleler