Crocs Terlikler, Nomadic Republic’te Satışa Sunuldu

Crocs terlikler, ayak sağlığına önem verenler için birçok renk alternatifiyle tüketicilere zengin seçenekler sunuyor. Rahat, keyifli oluşuyla dikkat çeken crocs ürünleri günlük yaşamda vazgeçilmez alışkanlıklardan biri haline geliyor.
Yaz sezonlarında ayakkabıların bir kenarda durduğu ve terliklerin meydana çıktığı şu günlerde Crocs terlikler, Nomadic Republic ‘te satışa sunuldu. 

Bu sezon da tüm ilgiyi üzerine çeken bu terlikler, ortopedik yapısıyla ayağın gün içerisinde tamamen kapalı kalmasını önleyerek hava almasını sağlıyor. Üst ve yan taraflarında belli büyüklükte delikler bulunuyor. Bu delikler sayesinde hem ayağınız gün boyunca kapalı kalmıyor hem de hava alarak koku oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Estetik açıdan da hoş bir görünüme sahip olan crocs terlikler, arka bandının hareketli yapısıyla hem terlik hem de ayakkabı görünümüne kavuşmanızı sağlıyor.

Yaza damgasını vuran crocs bayan terlik modelleri, ergonomik yapıya sahip olmasıyla birlikte kolaylık ve konfor da sağlıyor. Crocs ürünlerinin benzersizliğini sağlayan patentli Croslite materyali ve eşsiz teknoloji ile tasarlanan ürünler, her adımda ultra yumuşaklık, hafiflik ve rahatlık sunuyor. Kokuya dayanıklı olması, suda batmaması, kolay temizlenmesi ve hızlı bir şekilde kuruması Crocs terlik özellikleri arasında yer alıyor.
Crocs terlikler, hijyen, rahatlık ve kullanım kolaylığı amacı ile tercih ediliyor. Ergonomik yapısı itibariyle uzun süreli ayakta kalma durumlarında dahi ağrıları en aza indiren özelliği bulunuyor. Yumuşak yapısıyla yürüyüş sırasında batma ve yorgunluk hissini en aza indirerek rahatlık sağlıyor. Crocs terliklerin kullanım alanları arasında; sağlık kuruluşları, üretim fabrikaları, catering yapan iş yerleri, gıda işletmeleri, restaurantlar, laboratuar ve benzeri işletmeler de yer alıyor.

İlgili Makaleler