Diadermine, LIFT+ Güneş Koruyucu Serisini Watsons ile Birlikte Tanıttı

 
Henkel’in yenilikçi cilt bakım markası Diadermine, cildi hem zamana hem de güneşe karşı korumak için geliştirdiği LIFT+ serisini, Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden Watsons ile birlikte gerçekleştirdiği bir organizasyon ile tanıttı. İstanbul Ortaköy’deki Feriye Palace’ta düzenlenen lansmana, basın mensuplarının yanı sıra influencer’lar da yoğun ilgi gösterdi.  
 
Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar ve Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, Türk Henkel Cilt Bakım Kategori Marka Müdürü Hande Özusta’nın Diadermine markasının Yaşlanma Karşıtı Teknoloji ve Koruyucu Teknoloji içeren güneş koruyucu serisi LIFT+’ı tanıttığı sunumuyla devam etti. Konuşmalar ve sunumun ardından sahne alan Subway Jazz Station müzik grubu ise davetlilere müzik ziyafeti verdi.
 
Dermatoloji alanında 115 yıllık uzmanlığa sahip Diadermine tarafından güneşin keyfini gönlünüzce çıkarabilmeniz için geliştirilen LIFT+ Koruyucu Losyon ve LIFT+ Güneş Koruyucu Gündüz Kremi, etkisi ve üstün teknolojisi ile dikkat çekiyor. Skinplex kolajen destekleyici, kırışıklık karşıtı etki, UVA/UVB filtresi ve cilt lekelerine karşı koruma sayesinde güneşten korkmanıza gerek kalmıyor. Yaşlanma Karşıtı Teknoloji, ciltteki kolajen liflerinin üretimini artırıyor ve güçlü bir kolajen ağı oluşturuyor. Koruyucu Teknoloji ise yüksek GKF 30/50 ve anti-oksidanlar ile cildi güneşe karşı koruyor.

İlgili Makaleler