Dudak Dolgusu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

  Aynaya baktığınızda dudaklarınızın duruşunu beğenmiyorsanız çok ince veya asimetrik olduklarını düşünüyorsanız şimdi anlatacaklarımız tam size göre.
  Dudak dolgusu içeriğinde hyalüronik asit bulunan son zamanlarda oldukça yankı uyandıran medikal bir estetik yöntemidir. Sadece dudağınızın daha şiş görünmesini sağalamaz dolgu yaptırarak aynı zamanda kırışık görüntüden de kurtulursunuz. 

Uygulama Nasıl Yapılır?
Her dudağın aynı bölgesine aynı miktarda dolgu uygulanmaz. Bu tamamen kişiseldir. Uygulamaya başlamadan önce doktorunuzla bu konuda hemfikir olduğunuzdan emin olun. 
Dudağınıza sürülen anestezik krem acıyı hissetmenize engel olur ve böylelikle işlem kolayca gerçekleştirilir. Enjeksiyon işlemiyse sadece beş dakika sürüyor, dolgunun etkisini anında fark edeceksiniz. 

Ayrıca:
Dudak dolgusu yaptırdığınızda his kaybı yaşamanız söz konusu bile değildir. Günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Dolgu en az 4 ay en fazla 1 yıl içerisinde erir. Geçen süreden sonra dudağınız eski haline geri döner. Eğer yapılan dolgu işleminden memnun kalmazsanız özel ilaçlarla bunu erittirebilirsiniz, ancak mutlaka steril bir klinik tercih etmelisiniz. 

İlgili Makaleler