Siyahın Yeni Stil Kodları

Vatkalı omuzlar ve diz üstü vinil çizmeler, Balenciaga‘nın Sonbahar/Kış 2018-19 defilesinde maskülen tavrı feminen dokular ile buluşturan önemli detaylardandı. Siyahın risksiz görünümünü güçlendiren bu parçalar, siyahın trend giyim kodlarından.

Onun zamansız ve büyülü havasını, güzellik dünyasına hakimiyet kuran neon renkler ile bir araya getirin ve daha dinamik bir görünüm elde edin.

Alexander Wang podyumlarından yüksek moda takipçilerine, birçok kişi çoklu fermuarları ile öne çıkan bu elbiseyi yakın markaja almıştı. İnce çorap, 90’ları günümüze taşıyan vintage siyah bir gözlük ve mini bir elbise; hemen hemen her davetin üstesinden gelmeye hazır. 

Siyah elbisenizi aynı renkte blazer ceket ve beklenmedik bir sneaker ile bir araya getirerek konforunuzu artırın. Beklenmedik dediğimiz, aslında sokak stilinde sık tercih edilen bir parça: Ugly sneaker!

Siyahın yükselişte olan her parçaya adapte olma gibi bir avantajı var. Vahşi Batı‘dan sokağa inen kovboy botları, gösterişli kemerler ve vinil parçalar birkaçı. Givenchy Sonbahar/Kış 2018-19 defilesinden bir kare, tüm yalınlığı ile bu adaptasyonu açıklıyor.

Parlak, ışıltılı ve mat görünümlü siyah parçaları bir arada kullanmaktan çekinmeyin, onun her tonu bu mevsim için biçilmiş kaftan niteliğinde.

Stilinize yansıttığınız enerjisi yüksek eklektik görünümü, siyah oversized bir ceketle bir araya getirerek yeni bir denge oluşturun. Dsquared2 Sonbahar/Kış 2018-19 defilesindeki bu karmaşık ama uyumlu görünümün hem ofiste hem sokakta tüm dikkatleri üzerinize toplaması an meselesi.

İlgili Makaleler